Jörgen Raymann en Francis van Broekhuizen
Volledig scherm
Jörgen Raymann en Francis van Broekhuizen © De Slimste Mens KRO-NCRV

Jörgen Raymann geeft finaleplek Slimste Mens op laatste moment uit handen

Jörgen Raymann leek vanavond af te stevenen op een plek in de ‘grande finale’ van kennisquiz De Slimste Mens. Met nog drie seconden op de klok maakte hij zich op voor de laatste vraag, maar hij leek plots te worden overvallen door een black-out, waardoor opponent Francis van Broekhuizen er met de winst vandoor ging. Zij strijdt morgen om de titel. Kijkers waren net zo overrompeld door deze spannende ontknoping als Raymann zelf.

 1. Brian Dunne leeft de omgekeerde American dream met dank aan dj Danny Vera
  PREMIUM

  Brian Dunne leeft de omgekeerde American dream met dank aan dj Danny Vera

  Normaal gesproken is het andersom en komt een Nederlandse muzikant in het nieuws als hij het maakt in de Verenigde Staten. Voor New Yorker Brian Dunne (32) speelt zijn American dream zich af in Nederland. Zijn drie jaar oude luisterliedje New Tattoo krijgt dankzij Danny Vera voet aan de grond in ons land en Dunne is zelfs de eerste artiest die tekent bij Vera’s nieuwe platenlabel Pressure Makes Diamonds (PMD Records), bedoeld om talentvolle singer-songwriters op weg te helpen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  13

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?