Josje Huisman 'verliefd' op vikingheld Sven

UpdateK3-zangeres Josje Huisman (29) heeft weer een 'nieuwe liefde' in haar leven. Dat heeft de blondine vanmiddag zelf bekendgemaakt op haar Instagram-account. Wie de gelukkige is liet ze in eerste instantie in het midden. Uiteindelijk bleek haar 'romantische' bekentenis niks anders dan een slimme marketingstunt om een nieuwe musical onder de aandacht te brengen.

Bij een foto van zichzelf schreef een stralende Josje: 'Waar het hart vol van is stroomt de mond van over, daarom wil ik bij deze met jullie delen dat er een nieuwe man in mijn leven is'. De afgelopen maanden werd vooral in Vlaamse media driftig gespeculeerd over een nieuwe liefde, maar Josje liet er niets over los. Vandaag zei ze met het goede nieuws te komen 'om de bladen voor te zijn'.

Korte tijd later bleek het om een commericeel getinte grap te gaan. Ze schreef: ,,Ook al weten jullie misschien wel dat ik een baard bij een man niet vind misstaan; Vreselijke Sven (foto onder) zal enkel in Wicky de Viking mijn liefje zijn! Jawel, met trots mag ik vertellen dat ik vanaf deze zomer in Nederland mee ga spelen in Wicky de Viking de musical. Sorry voor het misverstandje hè''.

Josje had tot begin dit jaar een relatie met de Belgische acteur Kevin Janssens (35). De twee waren samen sinds de zomer van 2013. Eerder had ze relaties met Johnny de Mol en Studio 100-baas Gert Verhulst.

Volg AD Show ook op Facebook.