Volledig scherm
Josje Huisman © BSR

Josje is roze, Doutzen baalt van missen voetbaltalent

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Josje is roze

Josje Huisman was de blondine van K3 na het vertrek van Kathleen Aerts. Nu de zangeres zelf al een tijdje afscheid heeft genomen van de kleuterpopgroep, heeft ze ook besloten dat het tijd is voor een andere haarkleur. Op een kiekje op Instagram is te zien dat ze haar blonde lokken voor een roze coupe heeft ingewisseld.

Lange Frans en Sigrid zingen

Voor het programma De gevaarlijkste wegen van de wereld zijn rapper Lange Frans en Penoza-actrice Sigrid ten Napel samen door Marokko heen getrokken. Naast het bibberen en beven van angst hebben ze zich ook vermaakt bij het tripje, dat aankomende woensdag op NPO3 wordt uitgezonden. Op een filmpje dat Sigrid plaatst, is te zien dat de twee in de auto volledig uit hun dak gaan op het nummer Daar sta je dan van René Froger.

Lux mag bij mama kijken

Jim Bakkum laat zijn volgers meegenieten van een familiekiekje. Zijn 4-jarige zoontje Lux brengt namelijk mama Bettina Holwerda hoog bezoek. De 37-jarige musicalster is in het theater te zien in A Chorus Line. Ze speelt daarin een rol, die papa Jim goed kan waarderen. Hij schrijft: ,,Sexy mama."

Gloria mag op Holly's jurk staan

Het nadeel van een lange galajurk is dat er regelmatig mensen op gaan staan. Dit ondervond ook actrice Holly Mae Brood tijdens het Musical Awards Gala. Op het moment dat ze zich woedend om wil draaien om er wat van te zeggen, houdt ze zich echter in. ,,Blijkt het GLORIA ESTEFAN te zijn, blijf je toch maar wachten tot ze er zelf afstapt", schrijft ze bij de foto waarop ze samen met René van Kooten hartelijk lacht om het voorval.

Doutzen baalt van missen voetbaltalent

Het is maar goed dat Doutzen Kroes voor een modellencarrière is gegaan en niet de ambitie had om bij de Oranje Leeuwinnen te gaan voetballen. Hoewel ze het geweldig vindt om te doen, maakt haar man Sunnery James de Friezin altijd belachelijk als ze een poging waagt. Bij een strandfoto, waarop het lijkt dat ze een mooie voetballende actie doet, schrijft ze: ,,Dit lijkt misschien iets, maar eigenlijk mis ik hier gewoon de bal."

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’