Yvonne Coldeweijer voert al maanden een persoonlijke vendetta tegen André Hazes en Sarah van Soelen (foto).
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Coldeweijer voert al maanden een persoonlijke vendetta tegen André Hazes en Sarah van Soelen (foto). © Brunopress

‘Juice channels’ zorgen voor revolutie in roddelland: ‘Dit is kamikazejournalistiek’

Showbizznieuws is niet langer het domein van ‘de bladen’, nu zogenoemde juice channels ongefilterd de laatste roddels over BN’ers online zetten. ,,Mensen vinden het niet heel erg als we er een keer naast zitten, ze willen vooral een beetje lachen.’’

9 reacties

 • Jan Willem Roos

  1 jaar geleden
  Ik open dat soort berichtgeving nooit, lees alleen de koppen, ik gaan daar geen tijd insteken, dat soort berichtgeving is zo verschrikkelijk zinloos. Wat ik wel opmerkelijk vind, dat soort als die van Hazes vaak zelf schuldig zijn aan al die prietpraat berichten. We kunnen er helemaal niets mee en interessant is het al helemaal niet.
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Geweldig. Yvonne C. ziet er uit als een schattig wijffie, ze gaat er met gestrekt been in, prachtig gewoon. Iemand die al dat BN-geleuter flink aanpakt en ze op hun plaats zet. Zo hoort het!!!
 • Christina Haverland

  1 jaar geleden
  Bijzonder triest als je op deze manier je geld wil verdienen. Riooljournalistiek is al buiten proporties, dit gaat nergens meer over. Dit getuigd van een dergelijk laag niveau, dat het meer zegt over de maker dan over het slachtoffer. In en in triest en gemeen...... ga een baan zoeken en laat anderen met rust!
 • R. Koot

  1 jaar geleden
  Het is een vrij land en erger dan Boulevard kan t niet zijn. Als je een relatie opbouwt met BN ers ben je niet meer objectief dus er is een gat in de markt voor de harde waarheid. Misschien wel eens goed. Inderdaad worden BNers als goden behandeld en daar is geen reden toe.
 • Jacqueline de Graaff

  1 jaar geleden
  Ik ben echt een fan van Yvonne Coldewijer, ze laat weten hoe het is. De bladen zijn veel te traag