Jury: Amber Heard schuldig aan smaad, moet miljoenen betalen

met videoDe jury heeft Johnny Depp (56) gelijk gegeven in de smaadzaak die hij had aangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36). De rechtbank kende Depp een schadevergoeding van 15 miljoen euro toe, hoewel hij slechts een fractie van dat bedrag zal ontvangen. De acteur was niet aanwezig bij de uitspraak, Heard wel. ,,De teleurstelling die ik vandaag voel is niet in woorden uit te drukken”, zegt de actrice.

57 reacties

 • A. Volmer

  4 maanden geleden
  Mooi dat die muts veroordeeld is, eindelijk gerechtigheid voor Depp!
 • Edwin Wakker

  4 maanden geleden
  Ik denk dat een heleboel mensen hier hun verontschuldigingen aan Debby aan zouden moeten bieden. Debby komt in het hele artikel niet voor en heeft na de uitspraak met geen woord hierover gerept. Wellicht dat ze dat nog gaat doen maar niemand kan ontkennen dat ze inderdaad en onterecht heel wat vuil over zich heenkrijgt. Waarschijnlijk allemaal van die vervelende mensen die er van genieten als ze weer eens ergens met hun vingertje over kunnen wijzen.
 • Mine-cher

  4 maanden geleden
  Andere mening blijft toch een een dingetje voor de meeste mensen. Bizar.
 • Jan Willem Roos

  4 maanden geleden
  Ze is ridder te voet, er hangt zelfs een faillissement boven haar hoofd. Zie het als een lesje nederigheid, maar niet getreurd, ze mag in de avonduren van de buurtsuper, de vakken gaan vullen.
 • jacqueline Schijver

  4 maanden geleden
  En terecht,Amber heeft dit helemaal aan zichzelf te danken met haar leugens! Ze dacht even100miljoen te cashen deze liegende golddigger ,ze zou een Oscar moeten krijgen voor haar acteerprestaties in de rechtbank want ze nog nooit in een film zo goed geacteerd! Mensen vergeten wel eens dat niet alleen vrouwen slachtoffer zijn van huiselijk geweld maar mannen ook ! Haar "bewijs" was gewoon lachwekkend ,maar daar zal Debby wel weer anders over denken .....

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
21047 stemmen