Volledig scherm
Justin Bieber © AP

Justin Bieber zit nog niet op kids te wachten

Justin Bieber ziet het voorlopig nog niet zitten om vader te worden. De 25-jarige zanger wil eerst nog alleen van zijn vrouw genieten.

Justin deelde een foto op Instagram van zichzelf en zijn vrouw Hailey in Disneyland. ‘Ik ben dol op dates met jou, baby. Op een dag zal ik papa-dochter-dates doen. Ik ben niet aan het hinten. Ik heb geen haast. Ik wil gewoon een tijdje alleen van jou genieten.’

Zijn 22-jarige vrouw reageerde daarop: ‘Ik heb altijd het meeste plezier met jou’. Afgelopen november, twee maanden nadat Justin en Hailey in het huwelijksbootje waren gestapt, sprak ze haar kinderwens ook al uit. ,,Ik houd van kinderen en ik kan niet wachten om ze zelf te krijgen. Ik zou zeggen dat dat nu meer een realiteit is geworden, maar zeker niet in de nabije toekomst."

  1. Van alleenstaande vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?
    PREMIUM

    Van alleen­staan­de vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?

    Van de liefdevolle alleenstaande vader van vijf, naar ‘de man van die donatie’. De 37-jarige Rotterdammer Jay Lopez, liefkozend Papa Jay genoemd, kreeg vorig jaar een cheque van ruim 94.000 euro overhandigd door een fan van het tv-programma Een Huis Vol. Dat leverde niet alleen financiële rust, maar ook veel jaloerse blikken en afgunst op. Toch is híj niets veranderd. Papa Jay predikt nog altijd (zelf)liefde, dankbaarheid en zelfstandigheid.