Bruidspaar Bieber
Volledig scherm
Bruidspaar Bieber © Instagram

Justin en Hailey Bieber voor tweede keer getrouwd

Voor de tweede keer luiden er huwelijksklokken voor Justin en Hailey Bieber. Het paar gaf elkaar vorig jaar in het diepste geheim het ja-woord in een rechtbank in New York en beloofde elkaar gisteren nogmaals eeuwige trouw in bijzijn van vrienden en familie tijdens een intieme ceremonie in Bluffton, South Carolina. 

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People waren er 154 genodigden, waaronder Kendall Jenner, Joan Smalls en Justin’s manager Scooter Braun. Voorafgaand aan de ceremonie was er een cocktail uurtje voor de aanwezigen in de lobby van het hotel waar het huwelijk van de Biebers plaatsvond.

Nadat Justin en Hailey voor de tweede maal ‘ja, ik wil!’ tegen elkaar zeiden, verplaatsten de gasten zich naar een andere zaal voor cocktails met aansluitend het huwelijksdiner. Na het diner is er nog een groot feest dat tot in de vroege uurtjes door is gegaan. ,,Mijn bruid is on fire”, schreef Bieber zojuist bij kiekjes van hem en zijn vrouw.

Film

Een dag voor de huwelijksceremonie hield het bruidspaar voor hun gasten ook al een groot feest, waarop volgens entertainmentsite TMZ de Biebers hun favoriete film The Notebook vertoonden, ze met z'n allen gingen bowlen en ze een soort ‘levend Stratego’ speelden. De spelletjesavond ontaardde uiteindelijk in een groot watergevecht.

Volgens een insider was Justin ‘uiterst relaxed de afgelopen dagen’. “Hij heeft zijn input gegeven voor de grote dag, maar heeft het verder vooral aan de weddingplanner overgelaten. Eigenlijk hoefde hij alleen nog maar op te komen dagen. Daarbij is hij al een jaar getrouwd, dus voor hem voelt deze dag voornamelijk aan als een heel groot feest. Hij heeft het grotere geheel aan Hailey overgelaten, hij vertrouwt haar daar volledig in. En zij vond het heel belangrijk om dit samen met hun dierbaren te vieren, wat duidelijk zichtbaar was. Ze straalde van oor tot oor.”

Justin en Hailey Bieber
Volledig scherm
Justin en Hailey Bieber © GC Images