Volledig scherm
© EPA

Justin Timberlake zegt opnieuw concert af

De stemproblemen van Justin Timberlake blijven voortduren. De 37-jarige zanger heeft opnieuw een concert moeten afzeggen, meldt Billboard.

Justin is niet in staat om vanavond op te treden in Oakland. Net als bij vorige afzeggingen moedigt concertorganisator Live Nation fans aan om hun kaartje niet weg te doen. Deze zijn namelijk nog steeds geldig op 15 maart wanneer Timberlake zijn concert inhaalt.

De voormalig *NSYNC-zanger moest eind oktober voor het eerst een optreden schrappen van zijn Man of the Woods-tournee. Daarna volgden afzeggingen voor shows in Buffalo, Tacoma, Los Angeles, Phoenix, Las Vegas, Fresno en Portland. Deze maand staan er nog zeven concerten op de agenda. Het is (nog) onbekend of deze wel doorgaan.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7699 stemmen