Rachel in 2009.
Volledig scherm
Rachel in 2009. © Marco De Swart Fotografie

K-otic-zangeres Rachel na maagoperatie al 45 kilo lichter

Voormalig K-otic-zangeres Rachel Kramer (36) is door een maagverkleining in een paar maanden tijd 45 kilo afgevallen. De vocaliste, die al jaren zonder veel resultaat tegen hardnekkig overgewicht vocht, is superblij met haar nieuwe looks.  ,,Er is geen oorlog meer in dit lichaam'', schrijft ze bij foto's van voor en na de ingreep die haar leven compleet veranderde. 

 1. Waaghals Annemarie neemt gok na gok in meeslepende aflevering Miljoenenjacht
  VIDEO
  11

  Waaghals Annemarie neemt gok na gok in meeslepen­de aflevering Miljoenen­jacht

  Waar Annemarie gisteravond het hoofd goed koel wist te houden in de nieuwe aflevering van Miljoenenjacht op SBS6, was de spanning in de studio merkbaar. De 52-jarige bedrijfsarts uit Aalsmeer speelde ronde na ronde, maar nam telkens geen genoegen met het bod van de bank. Uiteindelijk werd haar doorzettingsvermogen beloond en vertrok Annemarie 182.500 euro rijker naar huis, zo zagen 1.225.000 kijkers thuis.
 2. Bridget: ‘André loog dat hij vrijgezel was, ik werd met de dood bedreigd’

  Bridget: ‘André loog dat hij vrijgezel was, ik werd met de dood bedreigd’

  Bridget Maasland zegt aan het begin van haar relatie met André Hazes te zijn voorgelogen door de zanger. Hij zou hebben beweerd dat hij vrijgezel was, terwijl hij in werkelijkheid nog met Monique Westenberg ging. De negatieve aandacht na de breuk heeft diepe sporen nagelaten bij het RTL-gezicht. Haar zoon, haar ouders en zijzelf werden volgens Bridget bedreigd. ,,Voor het eerst dacht ik: dit komt nooit meer goed.’’