Volledig scherm
© Paul Bergen

K3’tje Klaasje gaat los in het bos en Quinty lijkt niet op haar zus

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Gaby Blaaser is naast haar combi-oven gaan staan om je een fijne woensdag te wensen.

Het is dat Quinty Trustfull een ode brengt aan haar zus Fien, anders zou je niet zeggen dat het familie is.

Leonie ter Braak zonder make-up en in badjas: zelfs haar kinderen herkennen haar niet.

K3’tje Klaasje Meijer en haar vriend Max hebben een gepassioneerd ritje op de Veluwe achter de rug.

Pianiste Iris Hond brainstormt het lekkerst op het visgraatparket van haar kunstzinnige living.

Zijn GTST-soapies Melissa Drost en Alkan Çöklü nu wel of niet samen? Hun fans hopen het, ‘Sjors Langeveld’ spreekt mysterieus van een ‘partner in crime’, die vanavond zijn regiedebuut heeft.

Merel Westriks Mini Cooper heeft geen kentekenplaat meer en daarvoor moet ze een hoge prijs betalen.

Doutzen verklapt in een nieuwe aflevering van haar online dagboek hoe ze haar billen in shape houdt.

Douwe Bob is op een idyllische locatie ergens in Spanje wekenlang bezig met het leeg eten van een gigantische pan paella.

Lekker een dagje bankhangen voor presentator Arjen Lubach en zijn ‘bitch’.

Zangeres Roxeanne Hazes ging shoppen voor een salontafel maar komt met iets heel anders terug: ,,Kwamen we naar buiten met de uitzet voor onze baby...’’ Zoontje Fender vindt het schitterend.

Presentator Winston Gerschtanowitz en Bas Smit (hubby van Nicolette van Dam) hadden het reuze naar hun zin in de Johan Cruijff Arena, waar ‘onze jongens’ van Oranje gisteravond Estland met 5-0 versloegen. ,,Niet onze beste foto maar we hebben wel veel lol gehad.’’

Cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer steekt zijn volgers een hart onder de riem met een hartverwarmende tekst die hij tegenkwam in zijn archief. ,,Het gaat je lukken, het gaat je lukken, het komt goed.’’

Ook presentatrice Britt Dekker spreekt zich uit tegen racisme; ze voert samen met dressuuramazone Judith Pietersen een paardendans op, op het nummer Never alone van 2 Brothers on the 4th Floor (...black and white dancing together...). 

Kledingontwerpster Nikkie Plessen stapt in het vliegtuig op weg naar Milaan voor nieuwe projecten. ,,Business trip, new projects on it's way.’’

Wielrenner Steven Kruijswijk weet wel hoe hij collega Dylan Groenewegen moet aansporen zich op te maken voor het nieuwe wielerjaar.