K3-zangeres Karen Damen geradbraakt na bikram yoga

VideoEen programma waarin K3-zangeres Karen Damen zich waagde aan een sessie bikram yoga is in Vlaanderen het gesprek van de dag. Bezweet en met een rood hoofd gaf Karen in Perfect een realistisch inkijkje in haar leven. Haar imago als 'huppeltrutje' uit het populaire kleuterpoptrio lijkt voorgoed verleden tijd.

Volledig scherm
© VIJF

Volgens de Vlaamse nieuwssite HLN.be kreeg de zangeres na afloop van het programma, dat woensdag werd uitgezonden op de vrouwenzender Vijf, positieve reacties die varieerden van 'topwijf' tot 'Karen is echt hilarisch'.

De zangeres en ex van Studio 100-baas Gert Verhulst dook voor Perfect een ruimte in met een temperatuur van 40 graden en liet toe hoe de camera een les bikram yoga vastlegde. Karen zweette zich kapot en toonde zich oververmoeid; een contrast met haar perfecte voorkomen als Karen van K3.

In Perfect test ze twee maanden lang een perfect leven. Ook is ze te zien in Belgium's Got Talent.

Zonder make-up
,,Ik heb van nature vrij weinig gêne. Maar toen ik de beelden terugzag dacht ik toch: 'amai mijn buik, amai Karen, zonder schmink (make-up, red.)'. Maar dan denk ik: 'we zijn allemaal zo.' In Hollywood zullen er wel vrouwen zijn die er fantastisch uitzien als ze 's morgens uit hun bed stappen, sterren die geen gram te veel hebben, het zal wel. Maar ik ben Karen Damen, ik woon in Vlaanderen, en ik ben zo niet'', zei de Belgische over de opnames tegen Het Nieuwsblad.

Karen zit, samen met Kristel Verbeke, sinds 1998 in K3 en staat door haar rode haar bekend als 'de Rosse'. In 2009 nam de Nederlandse Josje Huisman de plaats van Kathleen Aerts over.

Volledig scherm
© ANP Kippa

poll

Wie wint The Voice Kids 2019?

Wie wint The Voice Kids 2019?

  • Sezina Steur (22%)
  • Silver Metz (37%)
  • Ralph Moerman (7%)
  • Robin Tinge (34%)
7160 stemmen