Volledig scherm
Madonna. © AFP

Kaartverkoop nieuwe tournee Madonna verloopt stroef

Waar Madonna voorheen moeiteloos grote stadions uitverkocht, lijkt de The Queen of Pop nu moeite te hebben met het uitverkopen van kleinere zalen. De zangeres begint op 12 september met haar Madame X tournee in Brooklyn, maar daarvoor zijn nog honderden kaarten beschikbaar, terwijl ze al meer dan een maand te koop zijn. 

Madonna richt zich met deze tour op kleinere, intiemere zalen maar dat blijkt geen garantie voor de verkoop. Goedkoop zijn de tickets dan ook niet. Het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn biedt kaarten aan tussen de 220 en 357 dollar per stuk, meldt Page Six.

Concertpromotor Live Nation zegt dat er nog kaarten te koop zijn, 'omdat er extra shows zijn toegevoegd'. Dit omdat er volgens hen juist veel vraag zou zijn naar kaarten.

Madonna kondigde op Instagram aan dat haar album Madame X op 14 juni uitkomt. Ze gaf al een voorproefje van haar nieuwe werk tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, wat geen doorslaand succes was. Volgens kijkers zong ze behoorlijk vals en bewerkte haar team na afloop het geluid bij de beelden die de zangeres online deelde.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7316 stemmen