Volledig scherm
Kaj en Jessie. © Instagram @kajstypetjes

Kaj en Jessie waren stiekem al anderhalf jaar een setje

Afgelopen december bevestigden Kaj Gorgels (28) en voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk (24) via een foto op Instagram hun status als koppel. Maar waar het eerst leek te gaan om een nieuwe romance, blijkt nu dat de twee al ruim anderhalf jaar een setje waren. Dat bekent Jessie aan Beau Monde.

De twee lovebirds bleken gewoon al anderhalf jaar te daten, voordat ze het officieel maakten. Goede vriendin Anna Nooshin haalde de twee over hun relatie openbaar te maken. In het blad vertelt Jessie: ,,Toen we met vrienden in Kaapstad waren, maakte Anna Nooshin een foto van ons. Kaj zei ineens: ‘Ik ga ‘m online gooien’.” Al snel pikten meerdere media het nieuws op en daar moest de voormalig Miss Nederland even aan wennen: ,,Ik schrok eerst, omdat het al zo lang ons geheim was. Maar toen was het ineens out in the open.”

Voordat Kaj smoorverliefd werd op Jessie, deelde hij met meer dan tweehonderd vrouwen het bed. Dat vertelde hij eerder in een video van Anna Nooshin. De twee schijnen niet veel moeite te hebben met zijn reputatie en zijn alweer een redelijk tijdje dolgelukkig met elkaar.