Op de woning van Nikkie de Jager is zaterdagmiddag rond 16.00 uur een overval gepleegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de woning van Nikkie de Jager is zaterdagmiddag rond 16.00 uur een overval gepleegd. © Marco van den Broek / Marcofotografie

Kans is groot dat overvallers wisten waar Youtube-ster Nikkie de Jager (26) woont

De kans is groot dat de drie overvallers die make-up artiest en Youtube-ster Nikkie de Jager (26) (ook bekend als NikkieTutorials) gisteren onder schot hielden in haar landhuis, wisten waar de beautyqueen woont. Via onder andere de site Bekendeburen.nl is voor iedereen te vinden waar ze woont. Met luchtfoto en al stond het huis op de site. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. 

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 2. John van den Heuvel breekt in De Geknipte Gast: ‘Het blijft een open wond’

  John van den Heuvel breekt in De Geknipte Gast: ‘Het blijft een open wond’

  John van den Heuvel heeft het gisteravond niet droog gehouden in de kappersstoel van Özcan Akyol in De Geknipte Gast. Bijna een half miljoen kijkers zagen hoe in een emotioneel gesprek dochtertje Kirsten ter sprake kwam, die 30 jaar geleden levenloos geboren werd. Als de 58-jarige misdaadjournalist een stuk uit zijn boek daarover voorleest, breekt hij. ,,Het is natuurlijk al lang geleden, maar het blijft toch een open wond.”
 1. Op het nippertje: vader redt zichzelf en zoontje van auto-ongeluk
  Play

  Op het nippertje: vader redt zichzelf en zoontje van au­to-ongeluk

 2. Tim Hofman zet spotlight op machthebbers: 'Tijd voor namen en rugnummers'
  Play

  Tim Hofman zet spotlight op machtheb­bers: 'Tijd voor namen en rugnummers'