Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee@Kee

Karma is a bitch, en Yvonne Coldeweijer het vleesgeworden karma

Column Zij zegtJournalist Debby Gerritsen kijkt met een vrouwelijke bril naar de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

38 reacties

 • Maha Zaou

  1 jaar geleden
  Juice brengen is niet verkeerd, pestgedrag wél. André Hazes jr is een sensatiemaker niet alleen voor de roddel -en boulevard programma's maar ook voor de juice kanalen. Maar het STOPT wanneer André een casino binnenstapt aan een roulettetafel plaatstneemt en dat direct "juice news" is. Konden ze een video van hem krijgen dat hij op de wc zit dan mag dat voortaan ook als juice geplaatst worden? Ik hoop dat er rap een betere balans hierin komt
 • Rijkers

  1 jaar geleden
  Deze Debby wil liever dat de ‘traditionele roddelkanalen’ die keurig te werk gaan en verschrikkelijke zaken die in bbn’er land blijkbaar acceptabel zijn, onder het kleed schuiven!
 • Ria Verkuijl

  1 jaar geleden
  Debbie Gerritsen: Het verbaast mij, dat jij deze vrouw met jouw column dan toch een podium geeft. Ook hoe ongenuanceerd je haar grensoverschrijdend gedrag in één adem noemt met seksueel misbruik en ander wangedrag vanuit machtsposities. Haar juicekanaal heeft geen macht over hen die deze negeren.
 • Rini Verwater

  1 jaar geleden
  Social media en alle dus had ik al overboord gesmeten,televisie idem,soms lees ik deze krant en verder leef ik met het enige wat belangrijk is,kinderen,echtgenoot en deel familie,de rest van de wereld wegwezen. Ik leef voor mezelf, alles buiten familie is niet zo belangrijk en laat staan dat ik daar tijd aan spendeer. Ik vind het prima zo te leven, geen last van leugens, list en bedrog,is lekker rustig zo,we hebben het goed zonder al dat idiote gedoe in de wereld, we hoeven niet alles te weten.
 • J.C. Kattestaart

  1 jaar geleden
  Waar je je al niet mee bezig kan houden.Als het maar (volgers) geld opleverd .En met het verspeiden van deze kappers roddelpraat smult de samenleving.