Volledig scherm
Katja Schuurman © BRUNO PRESS

Katja doet het in vliegtuigcockpit en Dafne plankt met jolig herdertje

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De Amsterdamse kok Freek van Noortwijk, de verloofde van Katja Schuurman, blijft smullen van een dampende fotoshoot die hij in het recente verleden had met zijn geliefde. De twee bedreven in Kenia zogenaamd de liefde in een vliegtuigcockpit en renden vervolgens (even swipen) bloot weg. 

Toen ik nog piloot was in Kenia en die leuke stewardess ontmoette.. #tbt #milehighclub #kenia #naked #diegoeieouwetijd

1,457 Likes, 50 Comments - Freek van Noortwijk (@freek_van_noortwijk) on Instagram: "Toen ik nog piloot was in Kenia en die leuke stewardess ontmoette.. #tbt #milehighclub #kenia..."

Atlete Dafne Schippers kreeg vandaag tijdens het ‘planken’ hulp van haar Australische herdertje Mexx. Haar vorige hond Sammie kwam eind vorig jaar om het leven nadat het dier was aangereden door een trein. 

Planking, how hard can it be? Well... 🐶

13.7k Likes, 492 Comments - Dafne Schippers (@dafne_schippers) on Instagram: "Planking, how hard can it be? Well... 🐶"

Barry Atsma is nog behoorlijk soepel in de heupen.

What can I say.... twelve hours on a set with @teddyteclebrhan Teclebrhan makes you do weird stuff #BadBanks2 #dancebattle 🎬🕺🏼🤪

114 Likes, 7 Comments - Barry Atsma (@barry_atsma) on Instagram: "What can I say.... twelve hours on a set with @teddyteclebrhan Teclebrhan makes you do weird stuff..."

3FM-dj Frank van der Lende toont in het zwembad van Breukelen zijn best geinige en behoorlijk knellende chloorbrilletje.

Gerard Joling (58) maakt er een dolle bol van op Gran Canaria. Hij besloot zich te wagen aan een moment aquajoggen met onder anderen een handvol senioren.

En 2,3,4! #gerardjoling #grancanaria

274 Likes, 10 Comments - Gerard Joling (@gerard_joling) on Instagram: "En 2,3,4! #gerardjoling #grancanaria"

Karin Bloemen en haar zus haken zich thuis een slag in de rondte.

Radio- en televisiepresentatrice Evelien de Bruijn werd voor de finale van Wie is de mol? razendsnel opgemaakt door mede-kandidaat Nikkie de Jager.

Zo gaat dat dus. Als @nikkietutorials je opmaakt. The quick version. Thank you so much for making me beautiful Nikki! ❤️🙏🏼💃 #makeup #nikkitutorials #finale #lauramercier #makeupartist #mua #widm #widm2019

321 Likes, 9 Comments - Evelien de Bruijn (@evelien_de_bruijn) on Instagram: "Zo gaat dat dus. Als @nikkietutorials je opmaakt. The quick version. Thank you so much for making..."

Dit is Patty Brard (63) maar dan zestig jaar geleden.

Actrice en zangeres Desi van Doeveren, de ex van GTST-acteur Guido Spek, heeft in Thailand geleerd hoe ze best sexy het touw van een schommel kan zoenen.

Miljuschka Witzenhausen somt braaf de ingrediënten van een helaas wat verbrande pizza op.

Rick Brandsteder ging vandaag wel heel uitgebreid lunchen met een goede vriend.

Als Sandra Schuurhof en haar zoontje op het Indonesische eiland Bali zijn, bestellen ze altijd nasi campur: een mini-rijsttafel met meerdere gerechtjes op een bord.

Georgina Verbaan meldt trots dat haar boek Iets om naar uit te kijken nu ook verkrijgbaar is als door haar ingesproken luisterboek.

Ex-webcamgirl Bobbi Eden had geen inspiratie voor een leuke nieuwe foto, dus gooide ze een oud kiekje online. Te zien: Bobbi en haar man Marc.

In de categorie schattig: Andreas Martinus Hazes heeft dankzij zijn moeder Monique een knuffeltje van zichzelf gekregen. De figuurtjes werden bedacht voor haar prentenboekje Dunya Een Hemels Hondenleven.

Voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk is opvallend vaak op het zonovergoten jetseteiland Ibiza te vinden.

Autsj! Kim-Lian van der Meij heeft in een agressieve bui met een sloophamer op haar vinger geslagen.

Actrice Kimberley Klaver doet er een grote waarschuwing uit: bij het scoren van een sexy lingeriesetje kunnen de gevolgen groot zijn. Overigens is ze dankbaar dat haar zwangere buik inmiddels niet meer te verbergen is.

Volledig scherm
© Instagram/ Kimberley Klaver

Froukje de Both en Linda de Mol hebben op deze druilerige donderdag een gezellige ‘printjesdag’ in het leven geroepen op de set van de RTL4-serie Familie Kruys.

Nicolette van Dam weet zich in Studio Ernstige Zaken nog geen raad met haar superstrakke zeemeerminpak, die ze kreeg aangemeten voor een hilarische scène in wederom Familie Kruys.

Een openhartige Victoria Koblenko geeft toe dat ze tijdens lange reizen sneller heimwee heeft naar huis. Reden: zoontje Kiy (3) die dikwijls ‘mama naar huis’ roept.

De Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa is in de huid gekropen van wandelaarster Sarah, die al huppelend in kekke outfit is geïnterviewd door razende reporter Henny Grupstra Stratonder (actrice Tina de Bruin).

Art Rooijakkers móet de deur uit, maar loopt het liefst de polonaise met zijn schattige tweeling Puk en Keesje.

Jan Versteegh heeft zijn dochtertje Lulu in de bonus gegooid.

Samantha de Jong heeft een nieuw liefje. Ze is gevallen voor de charmes van entertainer Maron Hill, die MC is van dj Jean. Volgens zijn biografie heeft Maron ‘als enige doel zijn publiek in extase te brengen'.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (19%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
21204 stemmen