Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie

Katja is kotsmisselijk en Shelly heeft date met eilandmeisjes

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Samantha 'Barbie' de Jong laat bij een selfie met een eveneens platinablonde vriendin kort weten dat het erg gezellig was op een camping die ze dit weekend aandeed.

Was gezellig op de camping !!

Een foto die is geplaatst door null (@samanthaenfriends) op

SBS-presentatrice Shelly Sterk heeft tijdens een mini Expeditie Robinson-reünie met een alcoholische versnapering geproost op de goede herinneringen.

Samen expeditie herinneringen ophalen! 🌴#eilandmeisjes #alweereenjaargeleden #nuwelmetdrinken

Een foto die is geplaatst door null (@shellysterk) op

Tip van sterrenstylist Leco van Zadelhoff: ga voor hoog haar, want: high hair, don't care!

Hoog haar maakt slanker... dat dus... #highhairdontcare

Een foto die is geplaatst door null (@lecolook) op

Patty Brard heeft deze zondag uitgeroepen tot bed-dag en overlaadt hondje Bibi met aandacht. ,,The best things are for free'', concludeert ze vanaf Ibiza.

Katja Schuurman is stiknerveus voor haar eerste theatershow met haar ex Thijs Römer en hoopt dat een zelfportret uit de oude doos haar kracht geeft.

Monique Noell, beter bekend als de vriendin van zanger André Hazes, heeft op Bonaire een groep ezels gevonden die verzot zijn op selfies.

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een foto die is geplaatst door null (@moniquenoell) op

Voordat Sylvie Meis zich in de studio meldt voor een nieuwe dag opnames van Das Supertalent, woont ze nog even een kerkdienst bij. Dat schiet er vaak bij in, vertelde de gelovige presentatrice twee jaar geleden in een interview, maar het dagelijks gebed ziet ze als een kostbaar moment.

Volledig scherm
Sylvie Meis naar de kerk © Instagram stories

Wie graait er toch steeds in de koekjesla? Frans Bauer betrapte niet een van zijn vier zoons, maar zijn hondje Kaya. Die blijkt wel een lange vinger te lusten.

Het hart van kersverse mama Roxeanne Hazes smelt. Haar zoontje Fender slaapt het liefst al knuffelend met een hydrofieldoek in zijn knuistjes.

Mijn hart. ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

En ook het hart van vlogger Monica Geuze smelt als ze knuffelt met haar pasgeboren dochter Zara-Lizzy.

Love you SOOOOO much❤️❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

Daphne Deckers had vanochtend tijd teveel. Dat resulteerde in een prachtig ontbijtje én een ontplofte keuken.

André Hazes treedt na zijn vermoeidheidsinzinking weer op en doet dat gelijk goed, met een eilandtoertje op Curaçao, gebroederlijk samen met Danny Froger.

Eiland tourtje met @dannyfroger is geslaagd! Bedankt ouwe pik!👌🏼

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

Kim-Lian van der Meij kan het even nog niet aan, afscheid van het hete zomerweer. Bikini aan onder haar regenjas

Nicolette Kluijver gaat op vakantie en neemt mee: haar kinderen natuurlijk. Travelling light, zoals ze zelf grapt.

Travel light 2.0 ✈️

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Bloedmooi, lief en lekker beschrijft Bas Smit zijn uitzicht - Nicolette van Dam - aan de dis bij restaurant Nobu in het Spaanse Marbella. 

Mijn lievelings uitzicht 😍❤️🙌 #geenfilterniks #gewoonbloedmooiliefenlekker

Een foto die is geplaatst door null (@bassmit) op

Het mag dan eerder klinken als iets waar je friet/patat in zou dippen, Guus Meeuwis smeert deze Portugese mayonaise het liefst op zijn lichaam. Of in z'n haar, omdat 'ie het waard is.

In de tussentijd neemt Guus' vriendin, sterrenstylist Manon Meijers, een zwemles om de borstcrawl onder de knie te krijgen. En komt ze tot de ontdekking dat een duikbril haar beter staat dan een zonnebril. 

Is het een nieuwe trend? Ook Georgina Verbaan, op vakantie in Kroatië met haar beste vriend Patrick Martens, gaat voor de klassieke duikbrillook.

Een foto die is geplaatst door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Kees Tol is keihard aan het werk, heus, maar heeft toch tijd voor 'een beetje vakantiegevoel' als hij met zijn Talpa-collega's in het bubbelbad springt onder het genot van een wijntje.