Volledig scherm
Elise Schaap als Ruxandra © RTL

Katja voelt zich verliefd en bloopers van Oostblokvamp Ruxandra

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Actrice Elise Schaap - Oostblokvamp Ruxandra in de RTL4-serie Familie Kruys - trakteert de wereld op een paar hilarische bloopers.

Een foto die is geplaatst door null (@elise_is_here) op

Radio 10-dj Lex Gaarthuis weet het zeker: zijn echtgenote Fleur lijkt als twee druppels water op actrice Angela Schijf.

Actrice Katja Schuurman schreeuwt het bij fraaie foto van de daken. Zij en haar dochtertje Sammie (8) zijn elkaars grote liefdes. De vader van het meisje is acteur Thijs Römer: de ex-man van Katja.

Een foto die is geplaatst door null (@katjaschuurman) op

Zara-Lizzy Noé, het op 12 juli geboren dochtertje van vlogster Monica Geuze en Sparta-voetballer Lars Veldwijk, heeft dit weekend in het ziekenhuis gelegen, omdat het meisje te weinig dronk. Inmiddels is ze, na extra vocht toegediend te hebben gekregen, weer thuis. Wel draagt ze nog een slangetje in haar neus om de vochthuishouding op peil te houden.

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

De ruim 590.000 volgers van stylist Fred van Leer genieten weer mee van een perfect staaltje Rotterdamse nasynchronisatie.

Precies dat @mandyderoode 🤪😂

Een foto die is geplaatst door null (@fredvanleer) op

Jaap Reesema en zijn kersverse vrouw Kim Kötter hebben in de vorm van een spierwitte Jaguar met rode bekleding een nieuwe baby aan de familie toegevoegd. ,,Wat een heerlijke dag, gezinsuitbreiding!'', aldus Jaap.

Welkome to the family 😍🏎 Jaguar E-PACE P300 R-DYNAMIC @jaguarnederland @aldo_van_troost

Een foto die is geplaatst door null (@jakereesemusic) op

Van Fatima Moreira de Melo, die in Rotterdam samenwoont met voormalig tennisser Raemon Sluiter, mag de oktoberzon nog wel even op haar blonde lokken blijven schijnen.

☀️IN OKTOBER 🤔

Een foto die is geplaatst door null (@fatimademelo) op

Gaby Blaaser heeft voor haar dagelijkse bootycall de hulp ingeroepen van YouTuber en personal trainer Sam Hoogland, die voor de gelegenheid zorgde voor opgepompte spieren.

Lekker getraind, lekker gescoopt, typische bootycall🤨😛Binnenkort online @samhoogland

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Blij ei Quinty Trustfull heeft een koningsblauw jasje uit de kast getrokken en wordt overladen met complimentjes.

Nicolette Kluijver blikt op Throwback Thursday terug op het moment dat ze in een opvallende creatie de rode loper van het Televizier Gala over mocht. De Expeditie Robinson-presentatrice liet zich op voorhand fotograferen met een onbekende vrouw in knalroze robe.

Precies een week geleden ...... wat een super leuke dag en avond! #televizierring #expeditierobinson #dankbaar🌴

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Claudia de Breij kwam een guitig fotootje van zichzelf op haar ‘anderhalfste’ tegen. ,,Alles is goed'', verzekert ze haar fans.

Goedemorgen! #throwbackthursday #jegirlophaaranderhalfste #superblij #hallowereld #allesisgoed

Een foto die is geplaatst door null (@claudiadebreij) op

Voor wie het nog niet wist: Tygo Gernandt en Waldemar Torenstra hebben de hoofdrollen in de verfilming van politieheld Baantjer te pakken. Met trots presenteert Tygo vandaag de poster van de film die in het voorjaar wordt verwacht.

@baantjer_hetbegin Wordt vet! #duss #watnee

Een foto die is geplaatst door null (@tygo_gernandt) op