Volledig scherm
© afp

Katy Perry viert verjaardag met Michelle Obama

Katy Perry mocht gisteren 28 kaarsjes uitblazen en de zangeres zal haar verjaardag niet snel vergeten. Katy ontmoette First Lady Michelle Obama en kreeg ook felicitaties van de president zelf.

'Vanavond was fantastisch! Mijn grootmoeder en ik kregen felicitaties van de president en nu ben ik officieel 28 jaar! Beste verjaardag ooit', schreef de zangeres op Twitter. Er stond blijkbaar ook nog een lunch met Michelle Obama op het programma. 'Nu is mijn verjaardag compleet! Lunch met @MichelleObama #chicvote', voegde ze er nog aan toe.

De zangeres vroeg geen cadeautjes voor haar verjaardag, maar riep al haar volgers op om een schenking te doen aan The David Lynch Foundation, een organisatie die het leven van een bedreigde bevolking probeert te veranderen door meditatie.

Katy maakte ook van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor de verjaardagswensen. 'Bedankt iedereen om me vandaag zo speciaal te laten voelen. Ik ben overdonderd door alle liefde dat ik er emotioneel van ben geworden. Ik voel me zo gezegend.'

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (4%)
  • Hans (75%)
  • Marjolein (21%)
8998 stemmen