Katy Perry volledig uit de kleren voor verkiezingsspot

Superster Katy Perry (31) is volledig uit de kleren gegaan voor een tv-commercial waarin ze Amerikanen oproept om in november toch voor naar de stembus te gaan voor de presidentsverkiezingen. De zangeres heeft het hilarische filmpje vandaag op Twitter gezet.

Volledig scherm
© Twitter

In de video is te zien hoe Katy de Amerikanen verzekert dat ze volgens de Grondwet in elk outfit welkom zijn in het stemhokje, dus ook in pyjama en bijbehorend ontploft kapsel. Zelf slaapt de zangeres echter het liefst naakt, zo bekent ze. Als ze vervolgens zonder kleren de deur uit gaat, wordt ze echter al snel weer van de straat geplukt door toegesnelde agenten. ,,Vergeet dat laatste, en vergeet niet te stemmen!", roept Katy vervolgens vanuit een arrestantenwagen.

Degenen die een glimp hopen op te vangen van Katy zonder kleren, komen echter bedrogen uit. In het filmpje zijn de intieme delen van de ster zorgvuldig weggewerkt achter zwarte blokjes. Katy kondigde het videootje gisteren al aan. ,,Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait om de wereld te veranderen", schreef ze bij een geblurde foto van zichzelf. Toen was echter nog niet precies duidelijk wat ze van plan was.

Hoewel het nog geen november is, zal het voor de meeste volgers van Katy geen verrassing zijn op wie ze zal stemmen. In de afgelopen maanden liet ze dikwijls via sociale media weten dat ze achter Hillary Clinton staat. Ook kwam ze al diverse keren opdagen bij bijeenkomsten van Democraten.

Volledig scherm
© Twitter
  1. Kijkcijferboost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    Kijkcijfer­boost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    De onthulling van de winnaar van The Voice Senior heeft de latenightshow van Beau van Erven Dorens een flinke kijkcijferboost gegeven. Het RTL4-programma dat Beau vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”