Volledig scherm
PREMIUM
© ANP/Paul Bergen

Kensington: De Arena zorgt voor onze galm

megaconcertVoor 50.000 toeschouwers in de uitverkochte Johan Cruijff Arena geeft Kensington morgen een van de grootste concerten in de Nederlandse popgeschiedenis. Zanger Eloi Youssef (31) slaapt er al dagen slecht van. ,,Ik droomde dat ik mijn microfoon kwijt was.''

Een Nederlandse rockband die de Johan Cruijf Arena weet te vullen - alleen Kane ging jullie daarin voor (in 2003, met een kleinere opstelling). Hoe voelt dat?
,,Ik ben vooral trots. Op ons als band en op het genre rock. Dat een rockband in deze tijd, waarin hiphop en dance de populairste stromingen zijn, nog zo veel mensen trekt, is geweldig. Vroeger was rock mainstream. Nu zijn we in Nederland met Di-rect en De Staat bijna dinosaurussen geworden. Maar, het genre leeft nog, dat is duidelijk."

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.