Volledig scherm
Sanne Vogel en haar verloofde Melchior. © ANP Kippa

Kersverse moeder Sanne Vogel staart ‘jankend van geluk’ in wiegjes

updateActrice Sanne Vogel en haar verloofde Melchior zijn dolgelukkig met de komst van hun baby’s. ,,Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren.”

,,Damn, wat een canon van liefde!”, laat Sanne weten via Instagram. ,,Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest.”

De tweeling, een jongetje en een meisje, kwam op 28 december ter wereld. ,,Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn (gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij.”

Rust

Het jongetje heeft de naam Loewy Bertus gekregen, het meisje draagt de naam Bella Jo. Sanne en haar verloofde Melchior zijn heel gelukkig, aldus haar agent eerder vandaag. ,,Het gaat goed met moeder en de kinderen en ze kunnen nu alle rust gebruiken die nodig is voor een gezonde start van het nieuwe jaar.”

Sanne Vogel maakte in juli bekend dat ze in verwachting was van een tweeling. Ook deelde ze eerder al trots een paar kiekjes van de babykamer.