Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

Keuzestress voor de kijkers: alle knallers komen tegelijk dit weekend

Het is het weekend van de waarheid op televisie. NPO 1, RTL 4 en SBS 6 zetten hun kijkcijferkanonnen in. Linda tegenover Yvon en Chantal, waar stemt de kijker vanavond en morgen op af? ,,Het wordt interessant én lastig.’’

DE ADVERTEERDER

,,Het wordt heel spannend dit weekend’’, stelt Maiko Valentijn van MediaCom, een van de grootste bedrijven in Nederland die zendtijd inkopen voor adverteerders. ,,Ik ben heel benieuwd of Linda de Mol haar kijkers meeneemt (van haar vorige zender RTL 4, red.), maar dat geldt vooral voor Miljoenenjacht. Ik Hou van Holland staat als een huis, een absolute kwaliteitsimpuls voor SBS 6. 

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.