Volledig scherm
© BNNVARA

Kijkcijfers beautyprogramma Anna Nooshin storten in

Er stemden gisteren 95.000 kijkers af op Mooier wordt het niet, het BNNVARA-programma van Anna Nooshin. De eerste aflevering trok vorige week nog 152.000 kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Nooshin valt hiermee buiten de top 25 best bekeken programma's van de dag.

In Mooier wordt het niet onderzoekt de 32-jarige blogger de steeds groter wordende rol van schoonheid in de samenleving. Gisteren was Chantal Janzen te gast om te praten over haar zelfbeeld.

Het is het eerste programma dat Nooshin voor de publieke omroep maakt. Tot dusver was ze alleen te zien bij de commerciëlen, onder meer als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en als presentatrice van Holland's Next Top Model. Voor Shownieuws op SBS6 was Nooshin actief als verslaggever.

De meeste mensen keken gisteren naar het NOS Journaal van 20.00 uur (2 miljoen), gevolgd door De wereld draait door (1,36 miljoen) en het NOS Journaal van 18.00 uur (1,34 miljoen). Paleis voor een Prikkie (SBS 6) sluit de kijkcijfer top 10 af met 910.000 kijkers.