Martien knuffelt met koeien.
Volledig scherm
Martien knuffelt met koeien. © SBS

Kijkcijfers Meilandjes door het dak: 1,6 miljoen mensen zien hoe Martien op koe kruipt

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland is gisteren direct begonnen met een kijkcijferrecord. 1.675.000 mensen keken naar de eerste aflevering op SBS 6, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

11 reacties

 • Martijn Poot

  2 maanden geleden
  Wat die mensen doen is wel knap. Alles wat ze doen doet een ander in de helft van de tijd. Leven in hun eigen cocon. Weten weinig van de wereld. Dus wel knap en appart te gelijk.
 • Anita Mast

  2 maanden geleden
  Ik vind het een heerlijk tv programma om dat het 1 en al hysterie en drama is. Maar dan op een positieve en vrolijke manier. Ook vindt ik het leuk om te zien dat ze met alles de schouders eronder zetten en het gewoon elke keer flikken. En hoe ik hou van de stijl van hoe ze het Chateau hebben ingericht. Daarnaast hou ik sowieso van real-life soaps.
 • petra ver

  2 maanden geleden
  Ik wordt niet goed van die Martien hoe hij tegen die arme honden doet nooit doen die dieren het goed bij hem en die erica pikt dat allemaal maar van hem .
 • M. Broek

  2 maanden geleden
  1,6 miljoen kijkers?.. Wat corona toch met een brein doet...
 • nick namens

  2 maanden geleden
  Wat een kolder, alsof elke boer een blauwe overall draagt en een rode zakdoek om de nek of op het hoofd heeft. Weer lekker een stereotypetje neerzetten.
 1. 5 jaar na zijn dood: was Prince groter geweest, had hij misschien nog geleefd
  PREMIUM

  5 jaar na zijn dood: was Prince groter geweest, had hij misschien nog geleefd

  Vandaag gaan in Minneapolis de deuren van Paisley Park open. In het huis waar Prince vijf jaar geleden overleed, kunnen fans voor het eerst zijn as groeten. De Prince die wij kenden was een muzikaal godenkind dat vanop zijn purperen wolk liters mooie muziek liet regenen. De Prince die haast niemand kende, was een man van 57 die een hoognodige operatie uitstelde omdat zijn geloof het niet toeliet. Hij vocht al jaren tegen pijn en verslaving, maar was zoals zoveel verslaafden een meester in camouflage.
 1. 'Dit is geen toeslagenaffaire, maar een toeslagenschandaal'
  Play

  'Dit is geen toeslagen­af­fai­re, maar een toeslagen­schan­daal'

 2. Kamer hield informatie achter in toeslagenaffaire, maar volgens Rutte is er ‘niets vreemds gebeurd’
  Play

  Kamer hield informatie achter in toeslagen­af­fai­re, maar volgens Rutte is er ‘niets vreemds gebeurd’