VTBL.
Volledig scherm
VTBL. © ANP

Kijkcijfers vernieuwde talkshow VTBL storten compleet in

De vernieuwde versie van talkshow VTBL is in de eerste uitzendweek al finaal door de hoeven gezakt. Begon maandag de eerste aflevering met slechts 126.000 kijkers, naar de tweede aflevering keken gisteravond nog maar 89.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

68 reacties

 • B Euser

  2 maanden geleden
  Sowieso zijn die shows totaal zinloos. Oeverloos bezeil over een potje voetbal, het is nog erger dan de Weekend
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Er is gewoonweg al genoeg voetbalpraat en dit onnodige gezeur over voetballers die "beter links hadden kunnen schieten"..de bal af moeten geven..noem maar op..heeft toch totaal geen zin dit gezeur achteraf...vind het zonde van mijn belastinggeld dat dit op NPO 1 ook aan de gang is...
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Margriet van Bedaf, er was er maar 1 en dat was VI nu heet het VI vandaag en wordt alles besproken niet alleen voetbal. Het verschil de heren vd Gijp, meneer Derksen en Genee nemen zich zelf niet zo serieus en hebben heel veel zelf spot en ook Jan Boskamp past daar beter. En bij VTBL zijn ze vol van zichzelf en ze zijn de beste voetballers die er zijn geweest in nederland en die presentator een lachertje. Haal dat maar snel vd buis want vandaag begint gelukkig VI vandaag weer heerlijk.
 • Rob Wiel

  2 maanden geleden
  Bij VI is Jan Boskamp gewoon een bij nummer, hier moet hij serieus over voetbal praten, kansloos. Bij RTL dachten ze natuurlijk ‘we leggen gewicht in de schaal’ dan komt het goed. Interpretatie foutje😊
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Waarom al dat talking op tv ,is dat bij gebrek aan goede programma¨s. Andre van Duin was vroeger leuk nu heb je allemaal dezelfde lijkende programma¨s.Ik kijk ze niet want mensen worden bij elkaar getrommeld en er ontstaat weer een programma.Ik kijk liever huizen onder de hamer.Phil en Kirsty huizen dus in Engeland.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (22%)
27106 stemmen