Martien.
Volledig scherm
Martien. © SBS 6

Kijkers genieten van hysterische taferelen in Chateau Meiland

Na ruim twaalf jaar keerden de markante Martien en zijn vrouw Erica gisteravond terug op de buis. Het stel, bekend van hun deelname aan Ik Vertrek, is een nieuw avontuur aangegaan in Frankrijk. De eerste aflevering van Chateau Meiland trok 528.000 kijkers naar SBS 6. Veel van hen raakten niet uitgepraat over de comeback en kunnen nu al niet wachten tot volgende week. ‘Dit was weer het gouden uurtje van de maandagavond!’

 1. Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’
  Podcast

  Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’

  Het vierde seizoen van hitserie The Crown van Netflix moet nog beginnen, maar nu is al duidelijk wie de huidige cast gaan vervangen voor seizoen vijf en zes. Imelda Staunton (bekend als Dorothea Omber in de Harry Potter-films) speelt Queen Elisabeth, Jonathan Pryce (Game of Thrones, Pirates of the Caribbean) speelt haar man Prince Phillip en Elizabeth Debicki (Tenet) kruipt in de rol van Lady Di, Princess Diana.
 2. Flamboyante Martien scoort met Ik Vertrek en wil vaker op tv

  Flamboyan­te Martien scoort met Ik Vertrek en wil vaker op tv

  De start van de jubileumreeks van het Avrotros-programma Ik Vertrek is dit weekend goed van start gegaan. Niet alleen noteerde de show, waarin Nederlandse gezinnen worden gevolgd die een nieuw bestaan in het buitenland opbouwen, mooie kijkcijfers, over de uitzending wordt al dagen nagepraat. De excentrieke en spraakmakende hoofdpersoon Martien Renkema blikt maar al te graag terug op zijn avontuur in het Franse Thénioux en ambieert inmiddels een carrière op de Nederlandse tv.

Poll

De saboteur van de jubileumeditie Wie is de Mol? is:

De saboteur van de jubileumeditie Wie is de Mol? is:

 • Jeroen (52%)
 • Nikkie (32%)
 • Tygo (16%)
23818 stemmen