Kijkers sluiten openhartige S10 in hun armen na eerste live-vertolking songfestival-lied

video859.000 kijkers zagen gisteravond hoe zangeres S10 haar songfestival-lied voor de eerste keer live ten gehore bracht bij Matthijs gaat door. Voor sommige kijkers was het een eerste kennismaking met de artiest, die volgens de vele reacties op Twitter meteen onder hun huid kroop. ‘Heb S10 omarmd in een aantal minuten.’

28 reacties

 • Jan de Vet

  4 maanden geleden
  Wat een bagger, hiermee zetten we ons landje absoluut voor schut.
 • F De WIJS

  4 maanden geleden
  Op dit moment zou je géén songfestival moeten organiseren. Volgens mij hebben we andere prioriteiten aan ons hoofd. Héél veel mensen in de Oekraïne proberen op dit moment te overleven en zitten niet te wachten op depressieve songs of andere clowneske optredens.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  D.Klein Triest gesteld met de NL muziek industrie als dit de beste keus is. Maar ja, op het Songfestival moet je ook een zielig verhaal vertellen om punten te krijgen..
 • Bouma

  4 maanden geleden
  Prachtig!
 • janneke Jansen

  4 maanden geleden
  Ik snap als je leven beheerst word door de ene depressie na de andere, maar om dit als een liedje in brengen voor een Songfestival, daar begrijp ik niets van. De stem is soms moeilijk te verstaan, ik heb de moeite genomen om nog wat andere nummers te beluisteren, helaas alles het zelfde mineur.