Volledig scherm
© ANP Kippa

Kilo's vliegen eraf bij trainende Olcay Gulsen

Fulltime fashionista en Supertrash-baas Olcay Gulsen (36) traint al een paar maanden voor een triatlon en de kilo's vliegen er volgens haar af. ,,Ik ben in totaal al zo'n zeven à acht kilo kwijt", zei de modeontwerpster, die in februari bekendmaakte aan de wedstrijd mee te willen doen.

,,Het was ook wel nodig dat afvallen'', gaf Olcay vanavond toe in RTL Boulevard. De ontwerpster en zakenvrouw ging de uitdaging aan voor KWF Kankerbestrijding. Olcay vindt zichzelf  niet zo sportief en moest voor haar deelname aan de KWF-actie Marathon tegen Kanker leren zwemmen.

Olcay heeft nog even de tijd om zich voor te bereiden. Op 17 mei wil ze 40 kilometer wielrennen, 10 kilometer hardlopen en 1,5 kilometer zwemmen. De ontknoping van Olcays triatlon is te zien in de live tv-show Marathon tegen Kanker, die op 17 mei te zien is op NPO 1.

Olcay Gulsen kondigde eerder dit jaar al aan wat kilo's kwijt te willen nadat ze de nodige kritiek te verduren kreeg omdat ze er voller uitzag in een tv-uitzending. De brunette trok zich de berichten op social media over haar gewicht  aan. ,,Voor iedere #fatshamer in Nederland. Ik ben inderdaad een beetje (10 kilo) aangekomen en zal iets aan gaan doen", liet ze weten op Twitter. 

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’