Kim Feenstra
Volledig scherm
Kim Feenstra © Brunopress

Kim Feenstra veegt de vloer aan met bodyshamers na kritiek op bikinifoto

Op een onschuldige foto waarop ze in bikini met zoon Brooklyn poseert, kreeg model en fotograaf Kim Feenstra een bak kritiek op haar lichaam die ze niet aan had zien komen. Bij een nieuwe bikinifoto gaat ze los op de bodyshamers. ‘Waarom de ene vrouw omarmen en de andere wegstoten?’

34 reacties

 • R.Runderkamp-de Bos R. Runderkamp-de Bos

  2 maanden geleden
  Kim wil alleen maar verdienen aan haar kind. Toen hij pas geboren was mocht niemand een foto van dat kind zien nu er geld te verdienen is mag dit plotseling wel......
 • Don Frenser

  2 maanden geleden
  Het probleem is dat mensen niet zitten te wachten op die wannabees die iedere dag weer proberen hun merkje bekender te maken. Al die figuren die zich influencer noemen kunnen niets en zitten anderen alleen in de weg. Ik koop alleen nog maar zaken als ik GEEN halfbakken BN-er kan vinden die het promoot. Allemaal dankzij de asociale media. Mensen, gooi dat FB, Insta, WA en dergelijke toch van je telefoon af.
 • Sophie Verschuur

  2 maanden geleden
  Je hoeft geen foto's te laten zien. Dat doe je zelf. Dus tja dit kun je wel inschatten toch? Wie zit hier op te wachten. Als t om de luiers draait dan in ouders van nu.
 • Jan Willem Roos

  2 maanden geleden
  Ik heb ook helemaal niets met al die bodyshamers, zijn dat die lui die niets te doen hebben als de hele dag in de spiegel kijken en gillen om aandacht? Kim, goed verwoord en laat je niet gek maken en laat die lui links liggen, je hebt niets aan ze.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ontzettend bizar en absurd dat er tussen deze idiote reacties het meeste mannen zijn!! Waar halen jullie met (altijd!) een buik vanaf he 40ste om ook maar IETS te zeggen over een vrouwelijke lichaam. Hou toch je snater en ga eens een studie doen. Kunnen jullie je nog enigszins ontwikkelen want hoe jullie nú laten zien wat voor leeghoofd jullie zijn. Is zo ontzettend zielig. C. Van der Goot (vrouw)
 1. Chrissy Teigen had het moeilijk met lichaam na miskraam: ‘Niemand om te voeden’

  Chrissy Teigen had het moeilijk met lichaam na miskraam: ‘Niemand om te voeden’

  Chrissy Teigen (35) en John Legend (42) verloren in september vorig jaar hun derde kindje. Hun zoontje Jack kwam veel te vroeg - op zo’n twintig weken - ter wereld. Een hartverscheurende gebeurtenis waar het model steeds zeer open over gesproken heeft. In een post op Instagram vertelt Teigen nu - ongeveer een jaar later - dat ze het na de stilgeboorte van haar zoon erg moeilijk had met haar lichaam.
 2. Camila Cabello viert lijf met ‘cellulitis, striae en vet’: ‘We moeten er trots op zijn’
  video

  Camila Cabello viert lijf met ‘cellulitis, striae en vet’: ‘We moeten er trots op zijn’

  Popster Camila Cabello (24), bekend van hits als Havana en Señorita, heeft in korte tijd miljoenen kijkers getrokken met een video waarin ze een vuist maakt tegen bodyshamers. De zangeres betrapte zichzelf op twijfels toen ze in een sport-bh ging hardlopen, maar bedacht zich dat het onzin is om ‘strijd’ te voeren met je lijf. ,,Wij zijn echte vrouwen, met rondingen, cellulitis, striae en vet.”