Volledig scherm
Kim Kardashian. © AFP

Kim Kardashian: Ik wil het echte leven laten zien

Glamourdiva Kim Kardashian vindt het belangrijk dat haar realityshow ook echt de werkelijkheid laat zien. De vrouw van Kanye West wil dat in Keeping Up with the Kardashians ook de minder glansrijke momenten voorbij komen.

De realityster verdedigt daarmee de aflevering van gisteren, waarin te zien was hoe zus Khloé erachter kwam dat haar inmiddels ex vreemd was gegaan. ,,Hoe ongemakkelijk het ook is om dit allemaal te herleven, we zijn zo open geweest over alles in onze levens, van geboortes, huwelijken, scheidingen, de goede en de slechte tijden", reageert KimK in haar story op Instagram. ,,Helaas is dit de waarheid, waar we doorheen moesten zien te komen en ik wou maar dat het eerder had kunnen worden uitgezonden."

De relatie tussen Khloé en haar ex Tristan klapte eerder dit jaar nadat de basketballer had gezoend met de beste vriendin van Kylie Jenner, het halfzusje van de realityster. Het was de zoveelste keer dat Tristan haar had bedrogen. Ook vlak voordat Khloé beviel van hun dochtertje True was hij haar ontrouw.

Volledig scherm
De story van Kim Kardashian. © Instagram Kim Kardashian
  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West heeft zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards niet bepaald van zijn beste kant laten zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich werkelijk afspeelde.