Volledig scherm
© Photo News

Kim Kardashian noemt bevallingen traumatisch

De bevallingen van haar kinderen North (4) en Saint (2) waren traumatisch voor de Amerikaanse realityster Kim Kardashian (37). Van de vrouw van Kanye West is bekend dat ze lijdt aan een aandoening waarbij de placenta aan de baarmoeder blijft vastzitten.

Kim beschrijft haar ervaringen vrij gedetailleerd in een interview met Elle. ,,Na de geboorte hoort je placenta eruit te komen, maar mijne zat vast", herinnert ze zich. ,,Om het eruit te krijgen, dit is zo walgelijk, moest de dokter zijn heel arm in me steken om het eraf te schrapen. Het deed ontzettend pijn." 

De complicaties bij de bevallingen waren niet alleen voor Kim nare belevingen, ook haar moeder Kris had het er moeilijk mee. ,,Tot op de dag van vandaag moet ze huilen als je erover begint. Het was zo traumatisch.''

Kim en Kanye kozen er vanwege aandoening placenta accreta op doktersadvies voor om voor hun derde kind een draagmoeder in te schakelen. Die bracht in januari van dit jaar dochter Chicago ter wereld.

  1. Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interactief survivalprogramma

    Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interac­tief survival­pro­gram­ma

    Streamingdienst Netflix komt met acht afleveringen van een survivalprogramma waarin kijkers op interactieve wijze zelf het verloop van hun barre tocht door de wildernis kunnen bepalen. Het gaat om de reeks You vs. Wild van de Britse avonturier en bergbeklimmer Bear Grylls (44). Hij legt alle moeilijke beslissingen letterlijk in de handen van kijkers zoals ‘blijven stilstaan’ of ‘rennen’ en ‘voorzichtig kruipen’ of juist ‘rechtop lopen’.