Volledig scherm
Kim Kötter en Jaap Reesema © ANP Kippa

Kim Kötter en Jaap vieren vierdaags huwelijk: We zitten op een roze wolk

De meeste mensen trekken één dag uit voor hun droombruiloft. Kim Kötter en Jaap Reesema pakken dat anders aan. De tortelduifjes zijn in Tirol in het huwelijksbootje gestapt, maar vieren maar liefst vier dagen lang de liefde met hun naasten. ,,We zitten op een roze wolk."

Het was Jaap Reesema (33) die eind vorig jaar op zijn knieën ging voor de voormalig Miss Universe. Nu, negen maanden later, heeft het sprookjeshuwelijk van de twee eindelijk plaatsgevonden. ,,De aller-aller-allermooiste dag uit ons leven was vandaag... We hebben de liefde gevierd met onze lieve familie & vrienden in het prachtige Tirol. Op de mooiste locatie ooit", schrijft de de 36-jarige Kim op Instagram. Te zien is hoe ze haar kersverse echtgenoot op een houten bankje romantisch, met een betoverend uitzicht, in de ogen kijkt.

Het cliché blijkt waar, Kim en Jaap zitten op een roze wolk waar ze voorlopig nog niet van af komen. ,,Voor nu alleen nog even deze foto. Zodra ons vierdaagse huwelijk voorbij is, posten we meer! Of misschien wel eerder omdat het allemaal zoooooo gaaf is", maakt de blondine haar volgers nieuwsgierig.

Gezin

Kim en Jaap leerden elkaar in 2012 kennnen. Vier maanden later besloten de twee om bij elkaar in te trekken. In 2016 kregen ze hun eerste kindje, Muck. Het kleine ventje, inmiddels twee jaar oud, is een hit op Instagram. In april dit jaar verwelkomde het stel hun tweede zoontje, Youp. 

  1. Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf

    Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf

    Zeeland is binnenkort de meest swingende en zingende provincie van het land. Die conclusie kon koningin Máxima vamdaag trekken na haar bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Daar werd in haar aanwezigheid en die van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat er voor moet zorgen dat (bijna) alle Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. Het aanstekelijke enthousiasme in de volgepakte loods beloofde veel muzikaal vuurwerk in de komende jaren.