Volledig scherm
Kim Feenstra deelt een foto vanaf haar vakantieadres. © ANP Kippa

Kim showt bikinibody en Renate en Winston hebben spelletjesavond

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Precies een jaar geleden kwam de familie Meiland aan op hun chateau in Frankrijk. Ze bedanken al hun fans en proosten op een nieuw seizoen!

Bas Smit viert vandaag feest want dochter Lola-Lily is jarig. Het achtjarige meisje staat ‘geweldig in het leven’, en dat maakt haar vader trots. 

Zangeres en televisiepresentatrice Ryanne van Dorst geniet van een vakantie op het Spaanse eiland Tenerife. Liggend op een boot heeft ze een drankspelletje bedacht.

Geen spannende of glamoureuze avond voor showbizzkoppel Renate en Winston Gerschtanowitz. Voor de open haard had het stel een spelletjesavond waarbij Renate er met de winst vandoor ging. 

Hondenredster Rosanna Kluivert schudt alle negativiteit rondom haar hondenopvang van zich af en zet een vrijwilligster van haar stichting in het zonnetje.

Model Kim Feenstra deelt vanaf haar vakantieadres in Kenia een foto vanaf het strand.

Televisiepresentatrice Miljuschka Witzenhausen pleit voor een eerlijker beeld op sociale media. Ze deelt daarbij een foto van haar eigen lichaam.