Prins Christian van Denemarken vierde zijn 16e verjaardag door te poseren voor nieuwe foto's, die door het hof werden vrijgegeven.
Volledig scherm
Prins Christian van Denemarken vierde zijn 16e verjaardag door te poseren voor nieuwe foto's, die door het hof werden vrijgegeven. © DET DANSKE KONGEHUS

Kleine jongens worden groot: Deense prins Christian viert 16de verjaardag met nieuwe portretten

De Deense prins Christian, oudste zoon van kroonprins Frederik (53) en kroonprinses Mary (49), mocht afgelopen weekend 16 kaarsjes uitblazen. Om de gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, werden nieuwe nieuwe portretten verspreid door het Deense hof. En het moet gezegd: volgens de royaltyfans oogt Christian langzamerhand écht volwassen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?