Volledig scherm
Kim Kardashian en North West. © BrunoPress

Kleuter North West krijgt privéopleiding van 25.000 euro

Kim Kardashian en Kanye West hebben diep in de buidel getast voor een exclusieve privékleuterschool voor hun 4-jarige dochter North. Voor het kleuterklasje in Los Angeles betalen de Amerikaanse celebs een slordige 25.000 euro per jaar. Alles om de kleine meid met zoveel mogelijk bagage naar Elementary School (groep 3 t/m 8 in Nederland) te kunnen sturen.

,,North werd meteen geaccepteerd”, zeggen bronnen tegen de Amerikaanse roddelpers. Niets in het leven van de jonge Kardashian-telg blijft onbesproken. Zo wordt ook duidelijk dat er 22.000 euro is betaald voor een speciaal lesprogramma voor North. Hierin kan ze onder meer haar creativiteit kwijt met vingerverven. Daarnaast wordt er 3.000 euro overgemaakt om de exclusiviteit van de privéschool te garanderen.

Volgens RadarOnline spelen de beroemde ouders van North geen rol in de toelating voor de school. In een eerder interview heeft de directeur van de private kleuteropleiding namelijk aangegeven dat ‘aanbevelingen van celebrities niet helpen’. De reden voor het aannemen van de dochter van Kanye West, de rapper die ooit het album College Dropout maakte, is volgens de school het natuurtalent van de kleuter. 

  1. Vier maanden na bevalling tweeling is Beyoncé alweer helemaal in shape
    foto's

    Vier maanden na bevalling tweeling is Beyoncé alweer helemaal in shape

    Amper vier maanden na de geboorte van haar tweeling Sir en Rumi heeft de Amerikaanse superster Beyoncé (36) haar oude figuur alweer helemaal terug. De zangeres verscheen dinsdagavond in een superstrakke glansjapon met diep decolleté, megasplit, glinsterende killerheels en reusachtige oorbellen op een liefdadigheidsconcert in New York. En haar afgetrainde lijf werden natuurlijk getrakeerd op een zee van flitslichten.