Volledig scherm
Lil Kleine. © ANP

Knallende ruzie bij coaches: Anouk en Lil’ Kleine wilden niet meer samenwerken

The VoiceThe Voice of Holland-coaches Anouk en Lil’ Kleine liggen met elkaar in de clinch. De twee kregen tijdens opnames van de talentenjacht flinke bonje en stelden zelfs niet meer met elkaar te willen werken. RTL bevestigt de ruzie tussen de artiesten.

Wat er precies is gebeurd tussen Anouk (44) en Lil’ Kleine (25) is vooralsnog niet bekend. Wat wel duidelijk is: de twee kunnen elkaar niet luchten of zien. ,,Het klopt dat Anouk & Lil Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt", laat RTL vandaag in een reactie op het nieuws weten.

Komende vrijdag gaat het tiende seizoen van The Voice of Holland van start met Ali B, Waylon, Anouk en Lil’ Kleine. Nadat bekend werd dat de rapper en zangeres ruzie hadden met elkaar, was het nog maar de vraag of het coachende team zou blijven bestaan. Inmiddels is duidelijk geworden dat er geen andere coaches zijn gevraagd voor het programma. Wel zijn er dit jubileumseizoen gastcoaches uitgenodigd. Dat zou overigens niks te maken hebben met de onrust achter de schermen.

Akkefietje

Martijn Krabbé en Chantal Janzen, die beiden het programma presenteren, werden  vandaag door RTL Boulevard aan de tand gevoeld over de ruzie. ,,Er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje’’, reageerde Krabbé. ,,Gebeurt wel vaker hoor, dat coaches op het scherpst van de snede strijden tegen elkaar.’’

Volgens Janzen was het geen echte ruzie, maar meer ‘een meningsverschil’. ,,Zij houden zich ook niet in, zo zijn ze allebei niet’’, verklaarde de blondine. Zo zou Anouk tegen Lil’ Kleine hebben gezegd niet meer met hem in één ruimte te willen zijn. ,,Dat schijnt Anouk gezegd te hebben inderdaad’’, aldus Krabbé.

Volledig scherm
Anouk Teeuwe. © RV