Knetterbruine Sylvie pareert kritiek over te donker kleurtje

Presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis (37) heeft een golf kritiek over zich heen gekregen, nadat ze een foto van zichzelf op Instagram zette. Daarop is de kleine zonaanbidster knetterbruin. Onnatuurlijk en ongezond, luidt één van de vele reacties. Maar volgens La Meis is er helemaal niks aan de hand.

  1. Sylvie Meis door vriend verwend met 'killer heels'

    Sylvie Meis door vriend verwend met 'killer heels'

    Presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis (37) wordt flink verwend door haar jongste verovering op liefdesgebied: de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie (35). De blondine is momenteel in New York voor fotoshoots voor een door haar ontworpen ondermodelijn. Op haar hotelkamerbed daar trof La Meis een kostbaar cadeautje aan dat 'Momo' voor haar had laten bezorgen. De inhoud: een paar superhoge hakken (4000 euro per paar) van de wereldberoemde Franse ontwerper Christian Louboutin.
  2. Nieuwe vriend Sylvie Meis openhartig over geliefde

    Nieuwe vriend Sylvie Meis openhartig over geliefde

    Hij had zijn liefde voor Sylvie Meis (37) al eens benadrukt op Facebook, maar nu heeft Maurice Mobetie - Momo voor intimi - ook openlijk zijn liefde voor de Nederlandse presentatrice verklaard op Duitse televisie. ,,Sylvie maakt mijn leven echt compleet'', laat Momo (35) weten voor de camera van RTL Deutschland, dat een verslag maakte van de opening van Momo's nieuwe club Cavalli op feesteiland Ibiza. Hij had al een nachtclub in Zwitserland.