Johan Derksen.
Volledig scherm
Johan Derksen. © ANP

Kogel door de kerk: Derksen, Genee en Gijp gaan dagelijkse talkshow doen

updateJohan Derksen blijft binnenboord bij Talpa. De besnorde analist (72) gaat een nieuw contract voor twee jaar tekenen en gaat samen met Wilfred Genee en René van der Gijp een dagelijkse talkshow doen op SBS 6. Het programma zal elke avond van 21.30 tot 22.30 uur te zien zijn op de zender. 

166 reacties

 • J. Diepeveen

  3 weken geleden
  Laat maar komen die dagelijkse talkshow met Derksen, Gijp (en hopelijk ook Henk Westbroek). Kan nooit veel slechter zijn/worden dat wat er nu aan "diepte interviews met deugkandidaten" de ether in wordt geslingerd. Wordt ongetwijfeld een verademing.
 • Rettie Engels

  1 maand geleden
  Iedere avond viroloog politocoloog muzikoloog pedagoog demagoog en voetballoloog op de avond. Te veel van hetzelfde bij Johan...en de rest kletst mee.
 • Lian van Oosterum

  1 maand geleden
  Valt toch niet meer serieus te nemen dit stel. Vooral Derksen die al meerdere keren plechtig heeft gesteld nu echt te gaan stoppen. En maar commentaar leveren op Dick Advocaat. Derksen is zelf de grootste opportunistische geldwolf. Ik kijk inmiddels al lang niet meer maar verbaas me toch iedere keer weer als ik dit soort nieuws voorbij zie komen.
 • Clemens OS

  1 maand geleden
  Deze show gaat minder bekeken worden dan Khalid & Sofie. Natuurlijk wordt dit niks. Afgelopen zomer hadden ze met het EK en de Olympische spelen alles mee. De ordinaire lachzak met deze 3 heren gaat nog geen 300k aan kijkers trekken. Niks mis mee zou Gijp zeggen, maar John de Mol trekt de stekker er vlot uit.
 • Jan Kat

  1 maand geleden
  Ja elke dag ga ik kijken:-) wat is er verder nog op tv? Zgn sterren in adhd spelletjes en quizen. De Vara..PvdA denkt nog steeds dat we op cabaret zitten te wachten. De weinige echte sterren willen alleen nog progamma.s maken die ze zelf leuk vinden, ja toch http://p.de Leeuw, Mathijs! Ik kijk en denk, vgl keer niet meer. Zaterdag avond een mooie show, muziekprogamma, quiz. Waar xijn ze? Een vd Acht, Surpriseshow, Honeymoonquiz enz. Het is te makkelijk allemaal, het publiek kijkt wel denkt men. Jan Kat