Johan Derksen.
Volledig scherm
Johan Derksen. © ANP

Kogel door de kerk: Derksen, Genee en Gijp gaan dagelijkse talkshow doen

updateJohan Derksen blijft binnenboord bij Talpa. De besnorde analist (72) gaat een nieuw contract voor twee jaar tekenen en gaat samen met Wilfred Genee en René van der Gijp een dagelijkse talkshow doen op SBS 6. Het programma zal elke avond van 21.30 tot 22.30 uur te zien zijn op de zender. 

165 reacties

 • Sjef Wijns

  1 jaar geleden
  Gijpie lult ook maar een eindje raak en schuift maar de gehele uitzending met zijn drankjes. Heb het wel een beetje gehad met die lolbroek. En dan ook zenuwleider Hansie !! Is toch geen toegevoegde waarde. Voor mij is Wim en Jan oke !! M
 • J. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Laat maar komen die dagelijkse talkshow met Derksen, Gijp (en hopelijk ook Henk Westbroek). Kan nooit veel slechter zijn/worden dat wat er nu aan "diepte interviews met deugkandidaten" de ether in wordt geslingerd. Wordt ongetwijfeld een verademing.
 • Rettie Engels

  1 jaar geleden
  Iedere avond viroloog politocoloog muzikoloog pedagoog demagoog en voetballoloog op de avond. Te veel van hetzelfde bij Johan...en de rest kletst mee.
 • Lian van Oosterum

  1 jaar geleden
  Valt toch niet meer serieus te nemen dit stel. Vooral Derksen die al meerdere keren plechtig heeft gesteld nu echt te gaan stoppen. En maar commentaar leveren op Dick Advocaat. Derksen is zelf de grootste opportunistische geldwolf. Ik kijk inmiddels al lang niet meer maar verbaas me toch iedere keer weer als ik dit soort nieuws voorbij zie komen.
 • Clemens OS

  1 jaar geleden
  Deze show gaat minder bekeken worden dan Khalid & Sofie. Natuurlijk wordt dit niks. Afgelopen zomer hadden ze met het EK en de Olympische spelen alles mee. De ordinaire lachzak met deze 3 heren gaat nog geen 300k aan kijkers trekken. Niks mis mee zou Gijp zeggen, maar John de Mol trekt de stekker er vlot uit.