Volledig scherm
De oorspronkelijke cast van Kees & Co. © RTL

Komedieserie Kees & Co terug op de buis

UpdateDe destijds razend populaire tv-komedieserie Kees & Co krijgt na 12 jaar toch weer een nieuw seizoen. In de nieuwe reeks speelt actrice Simone Kleinsma wederom de hoofdrol. Wie haar tegenspelers zijn, is nog onduidelijk.

RTL en Videoland werken samen aan een nieuwe reeks afleveringen, bevestigt een woordvoerder van RTL.

De komische serie (RTL 4) vertelt het verhaal over Kees en haar man Ben die samen de zorg dragen voor de puberende Anne en Rudi. Daarnaast speelt ook buurvrouw Sonja een belangrijke rol. Acteur Rik Hoogendoorn, die de rol van Ben vertolkte, was niet meer te zien in seizoen 6. Het personage overleed nadat hij een toiletpot op zijn hoofd kreeg. Acteur Victor Löw kreeg de rol van Frank, Kees' nieuwe vriend. 

Kleinsma wordt door haar rol in Kees & Co nog altijd op straat herkend, zo vertelde ze het AD vorig jaar. ,,Zelfs jongeren! Ik denk dan, hoe weten die dat? Maar die serie is inmiddels zo vaak herhaald.''   

Op 25 mei 2006 kwam er na acht seizoenen en 96 afleveringen een einde aan de serie die aanvankelijk was gebaseerd op een succesvolle Britse reeks. De eerste 55 afleveringen werden naar het Nederlands vertaald en bewerkt door Martine Bijl.

Het is nog onbekend wanneer het negende seizoen op de buis verschijnt. De opnames beginnen op 2 oktober, met live publiek. 

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7729 stemmen