Koningin Máxima geeft groot tv-interview aan Matthijs van Nieuwkerk

VideoKoningin Máxima geeft een groot televisie-interview voor haar 50ste verjaardag. Presentator en programmamaker Matthijs van Nieuwkerk sprak de vorstin op 7 mei uitgebreid op haar werkkamer in paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Het programma NOS Máxima 50 wordt uitgezonden op 17 mei van 20.30 tot 21.45 uur op NPO 1.

5 reacties

 • Arietje Adrian

  1 jaar geleden
  John Mulder, ja wij zullen het wel zien.
 • Paul van Dijk

  1 jaar geleden
  John Mulder, bent u ook verantwoordelijk voor de daden van uw ouders?
 • JOHN MULDER

  1 jaar geleden
  John Mulder Zouden er ook vragen gesteld zijn over haar ouders en de rol van haar vader bij het laten verdwijnen van politieke tegenstanders? Of over haar belastingdeal in Argentinië mbt haar grootgrond bezit aldaar?
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Ach,wel aardig, alle vragen zijn van tevoren Ingediend, dus erg spraakmakend zal het niet worden. Helaas, het protocol vereist dat, géén kritische vragen over vakanties of wát dan ook, speedbootjes e.d
 • Mick Huijs

  1 jaar geleden
  Ze hebben fouten gemaakt zoals iedereen doet, het zijn ook maar mensen met een titel. Betaald door het volk zou misschien iets minder mogen zijn om de graaicultuur te vermijden. Aan het van de dag hebben wij toch een koningshuis dat meer normaal doet dan die andere exoten in diverse landen.