Matthijs Van Nieuwkerk sprak met koningin Máxima.
Volledig scherm
Matthijs Van Nieuwkerk sprak met koningin Máxima. © ANP

Koningin Máxima ging met een zwarte pruik op undercover bitterballen eten in een café

Vermomd met een zwarte pruik ging koningin Máxima jaren geleden het land door om haar Nederlands te oefenen. Ook at ze undercover bitterballen in een café, onthult ze in het tv-interview met presentator Matthijs van Nieuwkerk. 

6 reacties

 • Jenny vos

  2 jaar geleden
  nr 4 de normale gezellige out fit voor een Nederlandse Feestdag
 • Jos renierkens

  2 jaar geleden
  Voor mij mogen ze het opdoeken heb er niks mee
 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Monarchie is achterhaald, het enige probleem is dat het alternatief een republiek is waar we ons staatshoofd moeten kiezen. Als ze in Amerika al niet beter kunnen dan Trump en nu een hoogbejaarde wat denk je dan dat hier gebeurd? Dan zaten we opgescheept met staatshoofd Wilders of nog erger. Nu blijft het beperkt tot 1 familie met erfopvolging en opleiding aan de hand van de grondwet. Alleen wie er allemaal behoort tot de koninklijke familie mag wel tikkie minder, prinsen genoeg al.
 • M.B. Stoker

  2 jaar geleden
  Goed dat we een koningshuis hebben,doen veel goede dingen voor de Nederlandse economie en onze welvaart, misschien wel een beetje minder financiële tegemoetkoming.
 • Arie van Smeerdijk

  2 jaar geleden
  Prima mensen hoor, Maxima by far het meeste charisma, maar god o god, wat een onzin dat koningshuis joh. Koning worden omdat je toevallig in de ‘juiste’ verrekijker zit,