Koninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van "Koningin Maxima een leven vol Muziek"
Volledig scherm
Koninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van "Koningin Maxima een leven vol Muziek" © Brunopress

Koninklijke familie schittert in gala-outfits voor verjaardag Máxima

Koningin Máxima is vanavond met haar gezin en schoonmoeder prinses Beatrix in Koninklijk Theater Carré bij het muziekgala dat AvroTros organiseert ter gelegenheid van haar aankomende vijftigste verjaardag. In het theater was verder geen publiek aanwezig en de muzikale optredens zijn zondagavond te zien in het programma Koningin Máxima; een leven vol muziek dat wordt uitgezonden op NPO 1.

22 reacties

 • M. Teevens

  1 jaar geleden
  @Gerda Rovers.........japon is niet helemaal doorschijnend als je goed kijkt!! De japon er onder is huidkleur en daaroverheen draagt zij de doorschijnende japon. Denk als koningin dat het niet echt klasse zou zijn, als zij een echt doorschijnende japon zou dragen. Maar het is een mooie japon, apart.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Waarom schiet iedereen in een kramp als déze door ons zéér goed betaalde familie in het openbaar verschijnt.
 • johan benner

  1 jaar geleden
  Puur als vader zou ik zo trots op mijn dochters zijn.
 • joyce Kool

  1 jaar geleden
  een goed streven, alle kinderen toegang tot muziekonderwijs.Helaas is dat nodig omdat het muziekonderwijs sinds 25 jaar vakkundig de nek om is gedraaid op alle scholen, inclusief de pabo's. Hetzelfde lot onderging het bewegingsonderwijs, waardoor nu dure projecten nodig zijn om kinderen weer aan het bewegen te krijgen.Beide vakken zouden standaard in het basispakket moeten zitten, normaal gefinancierd zoals alle schoolvakken. joyce kool
 • Anke Groenewoud

  1 jaar geleden
  En Prinses Ariane droeg een creatie van .......
 1. Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  In de jaren dat ze meededen aan het Eurovisie Songfestival (2017) en het Junior Songefestival (2007) hoorden de zussen van OG3NE niets van de koninklijke familie. Wel werden de Brabantse zangeressen een aantal keer gepolst om op te treden bij gelegenheden waarbij de Oranjes ook aanwezig waren. ,,Maar het kwam er telkens niet van, spijtig genoeg. Telkens konden we niet,’' vertelt Lisa, die vanochtend samen met haar zussen Shelley en Amy wel optrad voor de bijna 50-jarige koningin Máxima.