Koninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van "Koningin Maxima een leven vol Muziek"
Volledig scherm
Koninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van "Koningin Maxima een leven vol Muziek" © Brunopress

Koninklijke familie schittert in gala-outfits voor verjaardag Máxima

Koningin Máxima is vanavond met haar gezin en schoonmoeder prinses Beatrix in Koninklijk Theater Carré bij het muziekgala dat AvroTros organiseert ter gelegenheid van haar aankomende vijftigste verjaardag. In het theater was verder geen publiek aanwezig en de muzikale optredens zijn zondagavond te zien in het programma Koningin Máxima; een leven vol muziek dat wordt uitgezonden op NPO 1.

23 reacties

 • M. Teevens

  1 maand geleden
  @Gerda Rovers.........japon is niet helemaal doorschijnend als je goed kijkt!! De japon er onder is huidkleur en daaroverheen draagt zij de doorschijnende japon. Denk als koningin dat het niet echt klasse zou zijn, als zij een echt doorschijnende japon zou dragen. Maar het is een mooie japon, apart.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Waarom schiet iedereen in een kramp als déze door ons zéér goed betaalde familie in het openbaar verschijnt.
 • johan benner

  1 maand geleden
  Puur als vader zou ik zo trots op mijn dochters zijn.
 • joyce Kool

  1 maand geleden
  een goed streven, alle kinderen toegang tot muziekonderwijs.Helaas is dat nodig omdat het muziekonderwijs sinds 25 jaar vakkundig de nek om is gedraaid op alle scholen, inclusief de pabo's. Hetzelfde lot onderging het bewegingsonderwijs, waardoor nu dure projecten nodig zijn om kinderen weer aan het bewegen te krijgen.Beide vakken zouden standaard in het basispakket moeten zitten, normaal gefinancierd zoals alle schoolvakken. joyce kool
 • Anke Groenewoud

  1 maand geleden
  En Prinses Ariane droeg een creatie van .......
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.