De kerstkaart van de koninklijke familie
Volledig scherm
De kerstkaart van de koninklijke familie © RVD - Jeroen van der Meyde

Koninklijke familie straalt met huisdieren op kerstkaart

De Oranjes hebben dit jaar uitgepakt voor hun kerstkaart. Op de foto, die zojuist door de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) is gedeeld, stralen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters in feestelijke outfits. Ook hun drie viervoeters zijn niet vergeten.

71 reacties

 • Anoniem

  11 maanden geleden
  Margriet spijkerman, ik zou heel graag die 3 lieve honden in mijn armen sluiten onze lieverd is overleden en het gemis is heel groot.niet ipv onze lieveling maar ik die 3 lieverds en hun een enkeltje griekenland en daar lekker blijven. Heel veel medemensen hebben het echt slecht en hun laten zien hoe breed ze het hebben en dat in deze tijd. Nee dat kan echt niet. Ik hoop voor iedereen gezellige kerst dagen 🙏
 • j klaassen

  11 maanden geleden
  @Valentijn Kappers Ik zou wel eens een foto van jou willen zien. Onze toekomstige koningin even op haar uiterlijk afreken. Triest man.
 • j klaassen

  11 maanden geleden
  Het is toch ongelofelijk wat deze mensen over zich heen krijgen. Wat een reacties. De man doet zijn best, had liever ook iets anders gedaan. En wat doen zijn "onderdanen" de man en zijn gezin compleet afbranden. Wat een in en in triest landje zijn we geworden.
 • SPANHAK

  11 maanden geleden
  Zo jammer dat men met azijn in de aderen nooit zichzelf in kunnen houden om gif te spuigen. Zielig. Prachtige foto, prachtige familie, en ik wens hun en ieder mooie, warme Feestdagen in Goede gezelschap en Goede gezondheid, van Iedere afkomst!
 • Anoniem

  11 maanden geleden
  Een prachtige foto! Ik wens iedereen gezegende Kerstdagen en een mooi, gelukkig, liefdevol, gezond 2022! Zoek naar het licht i.p.v. altijd in maar in het donkerte te wroeten..... M. van Noort