Volledig scherm
Hans Klok © ANP Kippa

Koninklijke onderscheiding voor illusionist Hans Klok

updateHans Klok (49) is vandaag verrast met een koninklijke onderscheiding. De illusionist is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. 

Hans Klok kreeg het lintje vanwege zijn jarenlange werk als vrijwilliger bij goede doelen en zijn culturele bijdrage aan Nederland. Het is sowieso een feestweek voor hem. Vrijdag ziet de illusionist Abraham en mag hij vijftig kaarsjes uitblazen.

Dit voorjaar emigreert Hans naar Las Vegas om een nieuwe poging zijn 'American dream' te voltooien. Hij krijgt voor in elk geval tien jaar een plek in het theater van MGM op de wereldberoemde Strip. Het gaat om twee shows per dag, zes dagen in de week. Eerder, in 2007, mislukte het avontuur in Las Vegas, toen Klok voor halflege zalen kwam te spelen. Te groot aangepakt, concludeerde hij later. De setting is nu kleiner, maar als de shows een succes worden, zo stelde MGM, kan hij naar grotere zalen.

,,Je moet ook goed kijken naar het moment dat je daar gaat beginnen. Maart is een slechte maand om te openen, want dan is het in Las Vegas het rustigst’’, aldus  Klok die  eind maart afreist voor pr-activiteiten, in april definitief over gaat en in mei gaat repeteren. Op 3 juni staat zijn eerste show gepland.

Wat ben ik ongelofelijk trots op mijn lieve vriend Hans Klok! ❤️ #gerardjoling #hansklok #friends

872 Likes, 28 Comments - Gerard Joling (@gerard_joling) on Instagram: "Wat ben ik ongelofelijk trots op mijn lieve vriend Hans Klok! ❤️ #gerardjoling #hansklok #friends"

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (19%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
21803 stemmen