Volledig scherm
Robin Martens © BRUNO PRESS

Kraantje Pappie zet peuter op scooter en Robin ontkent winterweer

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Presentator Martijn Krabbé heeft ontdekt dat je ‘zaterdagochtendgeluk’ helemaal aan elkaar schrijft en vindt dat bijna net zo fijn als zijn clubsandwichontbijt.

De hier op een stoel aan een tafel gezeten mode-onderneemster Moïse Trustfull (23), de dochter van Quinty, noemt dit een ontbijt op bed.

Voormalig Idols-deelneemster Hind komt voorafgaand aan optredens graag tot rust door in haar alledaagse kloffie een kopje thee te drinken op een bank die haar ogen rust geeft.

Alisa, het nichtje van rapper Kraantje Pappie, krijgt de stoere hiphoplifestyle met de paplepel ingegoten.

SBS6-gezicht en voormalig judoka Dennis van der Geest schuwt aan het voetbalveld geen hogere cultuur. In de lijnen op het veld ontwaarde hij een Mondriaan.

3JS-zanger Jan Dulles ziet zijn microfoon soms aan voor een douchekop.

Jaap Kwakman, die andere J, wil kritiek vóór zijn en doet daarom alsof hij hier een heel gezonde cheesecake bakt.

Presentatrice Nicolette van Dam geniet enorm van het uitzicht op haar dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate, die op hun beurt weer enorm genieten van het uitzicht op de bloesems bij hun huis.

Nee, goochelaar Oscar Kazán (de oudste zoon van Hans) heeft niét middels een truc zijn zoontje gekloond. Hij heeft er echt twee.

Presentator Art Rooijakkers kan ook niet toveren. Zijn tweeling wordt vandaag twee jaar.

Het is in delen van het land ronduit winters, met in het noorden zelfs sneeuw. Actrice Robin Martens zit duidelijk in de ontkenningsfase.

Actrice Eva van de Wijdeven is, zo lijkt het, letterlijk met de deur in huis gevallen.

Volledig scherm
Robin Martens © BRUNO PRESS