Vasco Rouw en zijn vrouw in Waar doen ze het van?
Volledig scherm
Vasco Rouw en zijn vrouw in Waar doen ze het van? © EO/Sky High TV

Kritiek op EO om deelname omstreden multimiljonair aan ‘Waar doen ze het van?’

UpdateDe EO ligt onder vuur omdat de omroep in Waar doen ze het van? een podium biedt aan iemand die zijn geld op omstreden wijze zou verdienen. Zo stond Tim Hofman met zijn YouTubeprogramma Boos al eens op de stoep bij deze Vasco Rouw om zijn cryptopraktijken aan de kaak te stellen en had ook consumentenprogramma Radar er aandacht voor.

14 reacties

 • Elisa deJong

  1 jaar geleden
  De “E”O gelooft zelf niet eens in de Bijbel.. Een bekende EO-er heeft zwart op wit jaren geleden al, toegegeven, dat hij in de evolutietheorie gelooft.. zie Google. Maw bladzijde 1 van de Bijbel geloven ze al niet.. ik begrijp niet waarom deze omroep zich evangelisch noemt.
 • Henk Dolman

  1 jaar geleden
  Wat een gezeur om niks. Het was best een leuk programma. mensen zijn nu eenmaal verschillend, zie heet gezin dat een tiende van het inkomen aan de kerk geeft, zijn zij gek ? Nee hoor ze staan anders in het leven als het gezin van de veelverdiener die jong is begonnen met geld verdienen. Kijk er naar of niet. Bedenk als de irritatie hoog zit, dan zit er altijd nog een knop op de afstandsbediening. Prettig weekend .
 • Petra Braber

  1 jaar geleden
  Ik snap de omroepen tegenwoordig niet meer, er worden van die idioten programma's gemaakt. Kunnen ze gaan leuke tv meer verzinnen om te maken. Bij het ene programma doen mensen.mee die in een ander programma ook al te zien zijn geweest om op die manier een bekendheid te willen worden.
 • Henny Gerritsen

  1 jaar geleden
  Diegene die meedoen in dit crypto verhaal, zijn ook geldwolven, deze man is niet beter of slechter als de overige deelnemers!
 • C. Berghuis

  1 jaar geleden
  Wat een overdreven reacties van mensen die het programma niet snappen. Het is juist de bedoeling dat je als je programmamaker de uitersten laat zien.