a blessed birthday ✨ so grateful..

Een foto die is geplaatst door null (@kyliejenner) op

Kylie Jenner 'dankbaar' voor exorbitante verjaardagscadeaus

Kylie Jenner, halfzusje van de Amerikaanse socialitie Kim Kardashian, is 21 jaar geworden en dat mag iedereen weten. De Kardashianclan overlaadde Kylie met exorbitante cadeaus, en ook haar vriend Travis Scott, met wie ze dochter Stormi kreeg, trok zijn portemonnee voor zijn liefje.

Vintage Rolls Royce

Kylie sloeg gisterochtend compleet dicht toen ze in de tuin van haar villa (aanschafprijs: 5 miljoen dollar) niet een paar bossen rode rozen, maar duizenden rozen zag staan. ,,Ik werd wakker in een sprookje'', verzuchtte ze al snel op Instagram. De bloemen bleken niet het enige cadeau van Travis Scott; op de oprijlaan van hun optrekje in Beverly Hills stond een Rolls Royce - ingepakt met een rode strik - op haar te wachten. Het gaat om een wagen uit 1950 met een waarde van vermoedelijk 200.000 euro.

woke up to a little fairytale 💕 thank you baby @travisscott

Een foto die is geplaatst door null (@kyliejenner) op

Travis’s gift to Kylie 🎁

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

Can-Am Spyder

Mocht Kylie geen zin hebben in haar chauffeur of de Rolls Royce zat zijn, dan kan ze een ritje maken op haar spiksplinternieuwe motor, een roze Can-Am Spyder. Haar vriendinnen gaven er rond de 20.000 euro aan uit.

birthday gifts from @boohoo and @prettylittlething

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

Tafeltennistafel

Leuk voor erbij: Kylie kan potjes tafeltennis spelen op een daarvoor gemaakte knalroze tafel met haar zusje Kendall en haar halfzussen Kourtney, Kim en Khloé.

21🎂

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

 Koffers

Omdat de Kardashians dol zijn op reizen, kocht moeder Kris Jenner (62) een Goyard-koffer die ze liet customizen met Betty Boop. Travis kwam ook nog met een Louis Vuitton-set op de proppen.

Volledig scherm
© Snapchat

Stormi

Kylie is dankbaar voor de peperdure gifts. Maar haar allergrootste cadeau? ,,Wat was mijn leven voor jou, Stormi. Ik hou van je, kleine engel'', schreef ze bij een foto van haar en haar zes maanden oude kindje.

Bijna miljardair
Wat haar wereldberoemde halfzus Kim Kardashian deed voor billen, heeft Kylie gedaan voor volle lippen. De knappe dochter van Bruce (inmiddels Caitlyn) Jenner en Kris Jenner runt een imperium waar menig make-upfanaat jaloers op is: Kylie Cosmetics. Binnen drie jaar tijd verdiende ze er 900 miljoen dollar (circa 768 miljoen euro) mee en is ze volgens Forbes de aankomend jongste miljardair ooit.

power couple. what do you think travis got kylie for her birthday?

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

🎈

Een foto die is geplaatst door null (@kendalljenner) op

Volledig scherm
© Photo News

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

  • A Star is Born (14%)
  • Black Panther (8%)
  • Bohemian Rhapsody (56%)
  • BlacKkKlansman (3%)
  • Green Book (7%)
  • The Favourite (4%)
  • Roma (8%)
  • Vice (1%)
1141 stemmen