a blessed birthday ✹ so grateful..

Een foto die is geplaatst door null (@kyliejenner) op

Kylie Jenner 'dankbaar' voor exorbitante verjaardagscadeaus

Kylie Jenner, halfzusje van de Amerikaanse socialitie Kim Kardashian, is 21 jaar geworden en dat mag iedereen weten. De Kardashianclan overlaadde Kylie met exorbitante cadeaus, en ook haar vriend Travis Scott, met wie ze dochter Stormi kreeg, trok zijn portemonnee voor zijn liefje.

Vintage Rolls Royce

Kylie sloeg gisterochtend compleet dicht toen ze in de tuin van haar villa (aanschafprijs: 5 miljoen dollar) niet een paar bossen rode rozen, maar duizenden rozen zag staan. ,,Ik werd wakker in een sprookje'', verzuchtte ze al snel op Instagram. De bloemen bleken niet het enige cadeau van Travis Scott; op de oprijlaan van hun optrekje in Beverly Hills stond een Rolls Royce - ingepakt met een rode strik - op haar te wachten. Het gaat om een wagen uit 1950 met een waarde van vermoedelijk 200.000 euro.

woke up to a little fairytale 💕 thank you baby @travisscott

Een foto die is geplaatst door null (@kyliejenner) op

Travis’s gift to Kylie 🎁

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

Can-Am Spyder

Mocht Kylie geen zin hebben in haar chauffeur of de Rolls Royce zat zijn, dan kan ze een ritje maken op haar spiksplinternieuwe motor, een roze Can-Am Spyder. Haar vriendinnen gaven er rond de 20.000 euro aan uit.

birthday gifts from @boohoo and @prettylittlething

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

Tafeltennistafel

Leuk voor erbij: Kylie kan potjes tafeltennis spelen op een daarvoor gemaakte knalroze tafel met haar zusje Kendall en haar halfzussen Kourtney, Kim en Khloé.

21🎂

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

 Koffers

Omdat de Kardashians dol zijn op reizen, kocht moeder Kris Jenner (62) een Goyard-koffer die ze liet customizen met Betty Boop. Travis kwam ook nog met een Louis Vuitton-set op de proppen.

Volledig scherm
© Snapchat

Stormi

Kylie is dankbaar voor de peperdure gifts. Maar haar allergrootste cadeau? ,,Wat was mijn leven voor jou, Stormi. Ik hou van je, kleine engel'', schreef ze bij een foto van haar en haar zes maanden oude kindje.

Bijna miljardair
Wat haar wereldberoemde halfzus Kim Kardashian deed voor billen, heeft Kylie gedaan voor volle lippen. De knappe dochter van Bruce (inmiddels Caitlyn) Jenner en Kris Jenner runt een imperium waar menig make-upfanaat jaloers op is: Kylie Cosmetics. Binnen drie jaar tijd verdiende ze er 900 miljoen dollar (circa 768 miljoen euro) mee en is ze volgens Forbes de aankomend jongste miljardair ooit.

power couple. what do you think travis got kylie for her birthday?

Een foto die is geplaatst door null (@kyliesnapchat) op

🎈

Een foto die is geplaatst door null (@kendalljenner) op

Volledig scherm
© Photo News
  1. Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt
    PREMIUM
    Angela kijkt tv

    Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt

    Na weer een weekend vol berichten en beelden van gele hesjes en geëtaleerde ontevredenheid was ik toe aan iets leuks. Iets opbeurends. Iets dat instant geluk én hoop brengt. Precies: een zelfgebakken taart. En laat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt nou niet aftrappen met één, maar met 500 baksels van evenzoveel blije, opgewekte landgenoten die al jaren dromen van een eigen beige schort, oftewel een plekje in de baktent van André, Janny en RobÚrt. Dus een paar uur in de rij staan kon er ook nog wel bij. Het ging zonder morren, zonder gescandeerde leuzen, zonder zelfs maar hier en daar een partytent te mollen of met een deegroller verhaal te halen bij een kritisch jurylid. Enige dat in een momentje van onoplettendheid sneuvelde was een pina colada-taart. Het beeld van urenlange keukenarbeid in puin op het chique gazon van landgoed Maarsbergen, zonder dat de jury er zelfs maar een blik op had kunnen werpen, was hartverscheurend. Maar de eigenaresse zelf bleef er verbluffend laconiek onder.