Volledig scherm
La Casa de Papel © EPA

‘La Casa de Papel krijgt ook een vijfde en zesde seizoen’

Het vierde seizoen van de hitserie La Casa de Papel moet nog uitkomen, maar er staan nu al nóg twee seizoenen op de planning. Dat schrijft de Spaanse televisiegids FormulaTV op basis van bronnen bij het productiebedrijf van de serie. De opnames van de twee nieuwe seizoenen moeten volgend jaar beginnen.

Fans van La Casa de Papel kunnen voorlopig nog genieten van El Profesor met de drie seizoenen die er nog aankomen van de Netflix-serie. Het vierde seizoen zou volgens onbevestigde berichten op 18 januari 2020 uitkomen en aangezien de nieuwe opnames al snel beginnen, laat de vijfde en zesde reeks vast ook niet lang op zich wachten.

Voor het derde seizoen werden kosten nog moeite gespaard. Er werden diverse promotiefilmpjes de wereld in geslingerd met onder anderen Frank Lammers in zijn rol als Ferry Bouman uit Undercover. Ook speelt stervoetballer Neymar een rolletje in twee afleveringen.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5977 stemmen