Bob Saget
Volledig scherm
Bob Saget © Brunopress

Laatste podcast Bob Saget postuum uitgezonden

Dat Bob Saget zijn laatste dagen als komiek fantastisch heeft gevonden blijkt uit de laatste podcast die hij-heeft opgenomen vlak voor zijn onverwachte dood op 9 januari in een hotel in Florida. Saget liet in de Bob Saget’s Here For You podcast onder meer weten ‘dat stand-upcomedy iets is waarvan ik nooit had gedacht zoveel te houden’.

 1. Politierapport geeft nieuwe details vrij over dood Full House-acteur Bob Saget
  Play
  video

  Politierap­port geeft nieuwe details vrij over dood Full Hou­se-ac­teur Bob Saget

  Het lichaam van Bob Saget, de Full House-acteur die op zondag op 65-jarige leeftijd overleed, werd ontdekt door een hotelmedewerker. Dat blijkt uit het politieverslag dat gisteren werd vrijgegeven. In dat document staat dat het lichaam van Saget iets na 16.00 uur plaatselijke tijd werd ontdekt, nadat zijn familie ongerust gebeld had naar het hotel omdat ze hem niet konden bereiken. De Amerikaanse comedian lag op zijn rug in bed, met zijn linkerarm op zijn borst.
 2. Short Round uit Indiana Jones and the Temple of Doom was decennia lang werkloos, tot nu

  Short Round uit Indiana Jones and the Temple of Doom was decennia lang werkloos, tot nu

  Hij produceerde naar eigen zeggen meer tranen in de laatste paar weken dan in de afgelopen twintig jaar bij elkaar. Ke Huy Quan uit het grandioze Everything Everywhere All At Once, nu te zien in de bioscoop, heeft het over tranen van geluk. Als klein jochie stal hij de show in twee films die bij veel mensen warm nostalgische gevoelens losmaken: Indiana Jones and the Temple of Doom en The Goonies. Quan kwam vervolgens decennia lang niet meer aan de bak als acteur.